Moro Ville! Sinut on totuttu näkemään täällä Merikoski SBT:n paidassa, mutta tähän tulee muutos. Kertoisitko vähän mikä miehen tuo Rovaniemelle

– Sain koulut pakettiin Oulussa ja sain töitä Rovaniemeltä, joka on tuttu kaupunki tyttöystävän kautta. Olen itse kotoisin vähän pohjoisempaa Leviltä.

Viime kausi sinulla menikin divarissa sarjaporrasta ylempänä. Minkälainen kokemus oli ja mitä eroa kakkosdivisioonaan?

– Kausi divarissa oli tosi hieno kokemus! Erityisesti vieraspelit oli hauskoja, koska pääsi näkemään aivan uudenlaisia pelipaikkoja ja yleisöjä. Oli myös siistiä pelata joitain ”nimekkäitä” pelaajia vastaan ja huomata, kuinka itse pärjää samassa kyydissä.
Pelilliseltä tasoltaan divaripelit olivat mielestäni yllättävän lähellä 2.divarin pudotuspelejä. Sarjatasojen keskeisin ero lienee sarjan sisäisessä tasaisuudessa. Divarissa kuka tahansa saattoi voittaa kenet tahansa ja pelit olivat poikkeuksetta tiukkoja. Korkeammalla sarjatasolla oli luonnollisesti pykälän verran parempaa viimeistelyä, minkä vuoksi pallollisessa pelissä haettiin aika maltillisesti oikeaa hetkeä murtautua.

Millä fiiliksillä tulevaan kauteen?

– Harkkapelejä ja runkosarjan alkamista odotetaan jo kovasti! Kasassa on vahva nippu, joten on jännittävää nähdä kuinka pitkälle tämä joukkue voi yltää.

Tervetuloa Ville!🎅

Ps. Lisää uusia nimiä julkaistaan pian!