Tervetuloa Santa´s Unitedin juniorikerhojen sivuille. 

Santa´s United järjestää  kaiken ikäisille lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa salibandyä parhaassa porukassa.

Kausi 2021-2022 käynnissä! 

Ilmoittaudu mukaan!

Silloin kuka tahansa voi käydä kokeilemassa ryhmiä ja löytää sieltä itselleen yhden tai useamman ryhmän, missä harrastaa salibandyä kauden ajan.

Aikataulut ja ilmoittautuminen valikosta.

Salibandykerhojen info:
 • Toimintaa 23.8.2021-30.4.2022.
 • Voitte valita teille mieluisan ryhmän tai useamman ryhmän.
 • Kausimaksu
  Kauden alussa maksu on 190€ ja kesken kauden mukaan liittyville hinta on edullisempi.
  Kevätkausi 110€!
  Maksu sisältään ohjatun harjoitustoiminnan, seuran jäsenmaksun ja jäsenedut, sisäänpääsy seuran ottelutapahtumiin, oxdogin harjoituspaita, seuran juomapullo, Salibandyliiton vakuutuksellinen ryhmäpassi, seuran yhteiset tapahtumat sekä kerhomitali. Lisäpäivän hinta on 95€ koko kaudelta.
 • Varusteet: Pelaajalla tulee olla oma maila, suojalasit, sisäpelikengät ja juomapullo mukana harjoituksissa. Mailoja ja suojalaseja löytyy seuralta lainaan ensimmäisille kerroille. Rovaniemen Intersportista voi hankkia seuran jäsenkortilla (löytyy jäsenrekisteristä MyClubista) salibandytuotteita seurahintaan.
 • Turnaukset: Salibandykerhot osallistuvat Lapin Mestaruussarjaan. Turnaukset ovat vapaaehtoisia, niistä tiedotetaan erikseen, niihin ilmoittaudutaan erikseen ja niistä on erillinen maksu. Rovaniemellä pelataan kaksi turnausta kauden aikana ja lisäksi lähikunnissa pelataan kauden aikana.
 • Tullessasi uutena pelaajana myöhemmin kauden aikana mukaan, tarjoamme ilmaisen kahden viikon tutustumisen, jonka aikana voit kokeilla yhtä tai useampaa kerhoryhmää.

Tervetuloa mukaan pelaamaan!

Lisätietoja:

Jani Saukko
Santa´s United

044-7601100
jani.saukko@santasunited.fi