Tervetuloa Santa´s Unitedin juniorikerhojen sivuille. 

Santa´s United järjestää  kaiken ikäisille lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa salibandyä parhaassa porukassa.

Kausi 2021-2022 käynnissä! 

Ilmoittaudu mukaan!

Silloin kuka tahansa voi käydä kokeilemassa ryhmiä ja löytää sieltä itselleen yhden tai useamman ryhmän, missä harrastaa salibandyä kauden ajan.

Aikataulut ja ilmoittautuminen valikosta.

Salibandykerhojen info:
  • Toimintaa 23.8.2021-30.4.2022.
  • Voitte valita teille mieluisan ryhmän tai useamman ryhmän.
  • Kausimaksu
    Kauden alussa maksu on 190€ ja kesken kauden mukaan liittyville hinta on edullisempi.
    Maksu sisältään ohjatun harjoitustoiminnan, seuran jäsenmaksun ja jäsenedut, sisäänpääsy seuran ottelutapahtumiin, oxdogin harjoituspaita, seuran juomapullo, Salibandyliiton vakuutuksellinen ryhmäpassi, seuran yhteiset tapahtumat sekä kerhomitali. Lisäpäivän hinta on 95€ koko kaudelta.
  • Varusteet: Pelaajalla tulee olla oma maila, suojalasit, sisäpelikengät ja juomapullo mukana harjoituksissa. Mailoja ja suojalaseja löytyy seuralta lainaan ensimmäisille kerroille. Rovaniemen Intersportista voi hankkia seuran jäsenkortilla (löytyy jäsenrekisteristä MyClubista) salibandytuotteita seurahintaan.
  • Turnaukset: Salibandykerhot osallistuvat Lapin Mestaruussarjaan. Turnaukset ovat vapaaehtoisia, niistä tiedotetaan erikseen, niihin ilmoittaudutaan erikseen ja niistä on erillinen maksu. Rovaniemellä pelataan kaksi turnausta kauden aikana ja lisäksi lähikunnissa pelataan kauden aikana.
  • Tullessasi uutena pelaajana myöhemmin kauden aikana mukaan, tarjoamme ilmaisen kahden viikon tutustumisen, jonka aikana voit kokeilla yhtä tai useampaa kerhoryhmää.

Tervetuloa mukaan pelaamaan!

Lisätietoja:

Jani Saukko
Santa´s United

044-7601100
jani.saukko@santasunited.fi