Tervetuloa Santa´s Unitedin juniorikerhojen sivuille. 

Santa´s United järjestää  kaiken ikäisille lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa salibandyä parhaassa porukassa.

Kausi 2021-2022 lähestyy! 

Salibandykerhot käynnistyvät 23.8.-12.9.2021 järjestettävillä salibandyn ilmaiskursseilla. Ilmaiskurssien jälkeen ryhmät jatkuvat samoilla ajoilla ja paikoilla huhtikuun loppuun saakka.

Silloin kuka tahansa voi käydä kokeilemassa ryhmiä ja löytää sieltä itselleen yhden tai useamman ryhmän, missä harrastaa salibandyä kauden ajan.

Aikataulut ja ilmoittautuminen valikosta.

Salibandykerhojen info:
  • Toimintaa 23.8.2021-30.4.2022.
  • Voitte valita teille mieluisan ryhmän tai useamman ryhmän.
  • Kausimaksu 190€ sisältäen ohjatun harjoitustoiminnan, seuran jäsenmaksun ja jäsenedut, sisäänpääsy seuran ottelutapahtumiin, oxdogin harjoituspaita, seuran juomapullo, Salibandyliiton vakuutuksellinen ryhmäpassi, seuran yhteiset tapahtumat sekä kerhomitali. Lisäpäivän hinta on 95€ koko kaudelta.
  • Varusteet: Pelaajalla tulee olla oma maila, suojalasit, sisäpelikengät ja juomapullo mukana harjoituksissa. Mailoja ja suojalaseja löytyy seuralta lainaan ensimmäisille kerroille. Rovaniemen Intersportista voi hankkia seuran jäsenkortilla (löytyy jäsenrekisteristä MyClubista) salibandytuotteita seurahintaan.
  • Turnaukset: Salibandykerhot osallistuvat Lapin Mestaruussarjaan. Turnaukset ovat vapaaehtoisia, niistä tiedotetaan erikseen, niihin ilmoittaudutaan erikseen ja niistä on erillinen maksu. Rovaniemellä pelataan kaksi turnausta kauden aikana ja lisäksi lähikunnissa pelataan kauden aikana.
  • Tullessasi uutena pelaajana myöhemmin kauden aikana mukaan, tarjoamme ilmaisen kahden viikon tutustumisen, jonka aikana voit kokeilla yhtä tai useampaa kerhoryhmää.

Tervetuloa mukaan pelaamaan!

Lisätietoja:

Mika Karusaari
Toiminnanjohtaja
Santa´s United

044-972 5910
mika.karusaari@santasunited.fi