Terve Markus! Sinut tunnetaan täälläpäin SBC Levin luottopelaajana, mutta ensi kausi menee meillä, kerrotko vähän taustoja tästä?

”Moro! Tuleva kausi taitaa olla 21. tämän lajin parissa, joten varmaan sillä on jotain tekemistä tuon sanan ”luottopelaaja” kanssa. 😉 Joukkueita ja sarjatasoja on tullut myös aika paljon nähtyä ja motivaation kannalta pidän tärkeänä, että pystyn edelleen haastamaan itseäni ja saan treenata laadukkaasti. Se on varmaan myös suurin syy siirrolle. Siirtoa on toki tullut aiemminkin pohdittua, mutta asia konkretisoitui vasta nyt. Santa’s United seurana on myös hyvinkin tuttu mm. valmennuksien kautta, joten tämä siirto ei niin iso hyppy tuntemattomaan ollut.”

Millä fiiliksellä tulevaan kauteen?

”Hyvillä tottakai! Joukkue vaikuttaa vahvalta ja rosterin laajuuden myötä pelipaikoille saadaan varmasti kilpailua, joka osaltaan ajaa pelaajia ja joukkuetta kovempiin suorituksiin, joten mielenkiinnolla odotan mihin asti se riittää. Suurempi kysymys taitaa olla, että mihin omat jalat ja kädet riittää, mutta sehän selviää kauden aikana😎

Tervetuloa Markus!🎅

Edelleen lisää pelaajajulkaisuja sopii odottaa, joten pysykää hereillä!😋