Viikonloppuna Santa’sin joukkueet pelasivat Kuusamossa, Kempeleessä ja Rovaniemellä. Pelit aloiteltiin lauantaina.

P13 aloitti viikonlopun pelit Kuusamossa. Ensimmäisessä ottelussa he saivat vastaansa isäntäjoukkue PaKan.

Avauserä ei ehtinyt kauaa vanheta, kun PaKa iski avausmaalin ajassa 0:13. Santa’s sai myös maalihanat auki ottelun avaus minuutilla ajassa 0:50. Avauserässä nähtiin vielä peräti viisi maalia joista kaksi merkattiin Santa’sille ja kolme PaKalle. Toinenerä alkoi 3-4 lukemista ja erä olikin tasaista vääntöä molempien joukkueiden onnistuessa kertaalleen. Päätöserässä maaleja nähtiin viisi kappaletta joista kahdesta vastasi Santa’s ja kolmesta PaKa. Kuusamolaiset voittivat lopulta ottelun 6-8 lopputuloksella.

Seuraavassa ottelussa Santa’sin pojat saivat vastaansa KeLyn. Ottelu oli KeLyn hallussa jo ensimmäisestä erästä alkaen. Avauserässä KeLy iski nimittäin neljä maalia jättäen Santa’sille yhden. Toisessa erässä KeLy jatkoi maalintekoa peräti viidellä osumalla. Santa’s jätettiin maaleitta toisessa erässä. Päätöserässä KeLy kaatoi kylmää vettä Santa’sin niskaan tehden jälleen neljä maalia. Santa’s sai myös taas yhden maalin. KeLy voitti ottelun tylyin 13-2 lukemin.

Miesten edustus pelasi runkosarjan viimeisen kotiottelun yli 200. katsojan edessä lauantaina. Panoksena oli lapin herruus, kun vastaan saatiin Sastamolo Kings Kemistä.

Ensimmäinen erä oli hyvinkin tasaista peliä, vaikkakin vieraat siirtyivät johtoon kun ottelu oli vanhentunut vain seitsemän sekuntia. Kemiläiset saivat vielä kaksi maalia avauserässä kotijoukkueen jäädessä kahteen osumaan. Santa’sin maalit avauserässä iskivät #38 Timo Johansson ja #12 Ville Virtanen. Toisessa erässä nähtiin yksi maali josta vastasivat vieraat. Päätöserässä nähtiin sitten vieraiden oma maali, jolla kotijoukkue kavensi ottelun 3-4:ään, mutta muutama minuutti myöhemmin vieraat iskivät jälleen. Santa’s yritti tämän jälkeen saada maaleja aikaan ja he onnistuivatkin vielä ilman maalivahtia kaventamaan, kun #26 Joni-Arttu Sieppi laukoi pallon Sastamolon verkkoon! Ottelu oli tässä vaiheessa 4-5 lukemissa ja Santa’s yritti saada ottelun vielä tasoihin ilman maalivahtia, mutta Kemin vieraat saivat pallon tyhjään maaliin. Ottelu ja samalla lapin herruus matkasivat Sastamolon mukana Kemiin 4-6 lopputuloksella.

Häviön myötä Santa’s joutuu pelaamaan karsinnoissa ensikauden paikasta Suomisarjassa.

Sunnuntaina oli akatemian vuoro pelata Kempeleen Zemppi Areenalla.

Ensimmäisessä ottelussa Santa’sin akatemiaa vastaan asettui Muhoksen Urheilijat (MuhU). Avauserä alkoi Santa’sin omalla maalilla ajassa 2:33. Erässä nähtiin vielä kakasi maalia jotka teki MuhU. Toisessa erässä Santa’s sai maalitilinsä auki peräti neljän maalin voimin jättäen MuhUn ilman maaleja. Päätöserä lähti liikkeelle tilanteessa 4-3. Päätöserässä sitten Muhoksen Urheilijat tulivat tasoihin ja myöskin ohi, mutta Santa’s sai tehtyä tasoitusosuman ennen loppusummeria. Ottelu päättyi näin ollen 5-5 tasapeliin.

Seuraavassa ottelussa akatemiaa vastaan tuli Tempo Oulusta. Avauserässä Santa’s sai ottelun avausmaalin ja tämä jäi samalla avauserän ainoaksi maaliksi. Toisessa erässä myös Tempo sai nollansa rikki 1-1 tasoituksella. Santa’s ei kuitenkaan suostunut pelaamaan tasalukemissa pitkään, sillä ajassa 28:15 akatemia siirtyi jälleen johtoon. Päätöserän alkuun Santa’s lisäsi johtonsa 1-3:een, mutta Tempo onnistui kaventamaan ottelun reilut viisi minuuttia johtoosuman jälkeen. Santa’sin akatemia kuitenkin lisäsi johtonsa 2-4:ään ajassa 41:56 ja Tempo onnistui vielä kerran kavennus osumassa. Santa’s voitti ottelun 3-4 lopputuloksella.