Santa’s United pelasi viikonloppuna Kuusamossa Lapin Mestaruus Sarjaa, miesten 4.divisioonaa Sodankylässä,  ja Suomisarjaa Porissa ja Seinäjoella.

Kauden kolmas LMS turnaus järjestettiin tällä kertaa Kuusamossa, Santasilta oli mukana 8. joukkuetta.

Joukkueiden pelit sujuivat oikein hyvin. Kolmella kentällä Santasin joukkueet pelasivat yhteensä 18 ottelua joista saatiin 12 voittoa. Ykköskentällä Santasilla pelasi 4. joukkuetta, jotka pelasivat yhteensä kahdeksan peliä. tuloksena näistä oli 6 voittoa ja 2 häviötä. Kakkoskentällä oli myös neljä joukkuetta, ja he pelasivat kuusi ottelua yhteensä. Näistä saatiin neljä voittoa ja 3 häviötä. Kolmoskentällä olikin sitten kaksi joukkuetta. Joukkueet pelasivat komoskentällä neljä ottelua, joista saatiin 1 voitto, 1 tasapeli, ja yksi häviö.

Seuraava Lapin Mestaruus Sarjan turnaus on luvassa 27.1.2024 Sodankylässä.

Miesten III joukkue pelasi 4.divisionaa Sodankylän liikuntahallilla.

Ensimmäisessä ottelussa Santasia vastaan asettui Ylläksen Nousu. Avauserässä nähtiin yksi maali Santasin toimesta, kun pelikellossa oli aikaa kulunut 5:45. Toisessa erässä santas aloitti jälleen maalinteon ajassa 18:24. Pukin pikkuapurit onnistuivat vielä kaksi kertaa toisessa erässä Ylläsken miesten onnistuessa kerran. Näin ollen päätös erään lähdettiin 4-1 lukemista. Päätöserässä sitten Ylläsläiset sitten tulivat tasoihin iskien kolme maalia, mutta eivät onnistuneet iskemään tarpeeksi voittaakseen. Näin ollen ottelu päättyi 4-4 tasapeliin.

Seuraavassa ottelussa vastaan asettui SBC Levi. Ensimmäisessä erässä maalinteon aloittivat Leviläiset, kun peliä oli kulunut vain 18 sekuntia. Tästä sisuuntunut Santas tasoitti ajassa 8:01, ja ensimmäinen erä päättyi siis 1-1 lukemiin. Toisessa erässä maalinteon aloittivat jälleen Leviläiset ajassa 18:24, mutta eivät onnistuneet tekemään enempää, vaikka leviläiset pääsivät ylivoimalleki. Santas tasoitti ylivoiman jälkeen ajassa 23:18 lukemiksi 2-2. Päätöserässä ei maaleja nähty. Joten ottelu päättyi tasalukemiin 2-2.

Miesten edustus pelasi viikonloppuna kaksi vierasottelua. Lauantaina ohjelmassa oli PTU Porissa ja Sunnuntaina MLT Seinäjoella.

Lauantaina Porissa ensimmäisessä erässä maalinteon aloitti Santas, kun ajassa 4:37 Timo Johansson siirsi pallon maaliin. Santas iski vielä toisen kerran avauserässä Sami Pokan toimesta. Toisessa erässä Porilaiset saivat nollansa rikki kaventamalla ylivoimalla. He iskivät vielä kolme kertaa jättäen toisen erän lukemiksi 4-2. Päätös erä oli PTU:n näytelmää heidän tehdessä tulostaululle 6-2 numerot, mutta Porin miehet innostuivat jäähyilemään. Tästä huolimatta Santasin loppukiri ei riittänyt loppuun asti. Timo Johansson laukoi santasille yhden maalin Porilaisten jäähyillessä. Näin ollen ottelun lopputulokseksi jäi 6-3.

Sunnuntaina vuorossa oli visiitti Seinäjoelle Mailattomien kotipyhättöön. Avauserässä Santas meni menojaan iskiessä kaksi osumaa. Asialla olivat Eetu Rautio ja Lenni Jokinen. Toisessa erässä nähtiin yksi osuma, josta vastasi Santasin Pekka Juntunen. Näin ollen päätöserään lähdettiin 0-3 Rovaniemeläisten komennuksessa. Päätöserässä Sntas laittoi mailalla koreasti tehdessä peräti 4. maalia kotijoukkueen onnistuessa kahdesti. Voitto matkasi siis pohjoiseen 2-7 lopputuloksella!

Santasin maaleista päätöserässä vastasivat Pekka Juntunen, Lenni Jokinen, Joni-Arttu Sieppi ja Eetu Rautio.