Santa’s Unitedilla oli taas vaihderikas viikonloppu. Naisten 2. joukkue pelasi kauden toisen kotiturnauksen Ounasrinteellä.

Naisten ensimmäinen ottelu Kuusamon Pallokarhuja vastaan päättyi Kuusamolaisten 3-8 voittoon. Santasin maaleista vastasivat #24 Taru Rikkonen ja  #10 Venla Vaaramaa, joka osui kahdesti.

Turnauksen toinen ottelu Liminkalaista LNM:ää vastaan päättyikin sitten voitokkaasti 4-6 lukemiin. Maaleista vastasivat #32 Emilie Nygård, Taru Rikkonen kahdesti ja hattutempun iskenyt #17 Anna-Kaisa Ukkola.

Miesten akatemia päätti kautensa sunnuntaina (5.3) Zemppi Areenalla järjestettyyn turnaukseen. Matkaan jäi kaksi pistettä, mikä tarkoitaa että akatemia säilytti paikkansa 3. divisioonassa.

Päivä alkoi jännittävillä juonenkäänteillä, kun miehet seurasivat tiukasti Hirvarit-Hahe peliä tulospalvelusta, joka päättyi akatemian eduksi Hirvareiden häviöön. Myös OVP-Lämärit peli tarjosi jännitystä, kun joukkue lähti päivään yhdessä Lämäreiden kanssa 15p kohdilta. Tämäkin peli päättyi miesten eduksi eli Lämäreiden häviöön!

Sitten kohti omia pelejä:
Kainuun Ärjy tarjosi taas pelattavaa ja nihkeän alun jälkeen peli päättyi meidän voittoon 9-3 ja 2p mukaan. Tämä varmisti meidän sarjapaikan ensi kautta varten Tässä pelissä Santasin tehokkain pelaaja oli #44  Joni Soini (4+1)

Seuraavaan peliin SS Kanuunaa vastaan lähdettiin rennoin mielin nauttimaan pelaamisesta, kun sarjapaikka oli jo varmistettu. Peli johti Kanuunan taidokkaan näytöksen jälkeen lopputulokseen 9-3, Kanuuna nappasi pisteet kotiin ansiokkaasti. Tässä pelissä meiltä tehokkain peluri oli #25 Pyry Raappana (0+2)

Miesten edustus avasi sunnuntaina pudotuspelien toisen kierroksen kotona Ounasrinteellä Rankkoja Ankkoja vastaan.

Ounasrinteen salibandypyhättö tarjosi eilen erittäin kovatasoisen ottelun. Kentällä oli kaksi laadukasta joukkuetta täynnä taitavia pelaajia. Santas käänsi ottelun 6-2 voitoksi viimeisessä erässä.

Ensimmäinen erä tunnusteliin puolin ja toisin. Maalivahdit pitivät molemmissa päissä maalinsa koskemattomana ja tauolle mentiin 0-0 lukemissa.

Toinen erä sai vauhdikkaan alun, kun Ankat siirtyivät ensimmäisellä minuutilla johtoon. Kun hyökkääjät eivät osu, niin puolustajat astuvat esiin. Kahdella kaukolaukauksella #17 Pekka Jääskön ja #66 Lauri Peltolan toimesta. Tauolle 2-1 kotijohdossa.

Kolmannessa erässä huolellisuus pallon kanssa korostui ja peli oli hyvin tarkkaa. 9 minuuttia ennen täyttä aikaa ankat taisteli pelin tasoihin, mutta #82 Pekka ”Beme” Juntunen päätti, ettei vieraat tänään juhli ja iski pelin voittomaalin. Numeroita kaunisteltiin vielä kolmeen otteeseen #78 Jaakko Huhtalan, #38 Timo Johanssonin ja #81 Niklas Pullin toimesta. Johansson ja Pulli iskivät maalinsa tyjiin.

Kotijoukkueen sisäiset poronsarvet tänään ansaitusti Ville ”Darude” Virtasen päähän. Mies, joka tietää kuinka vastustajan hyökkääjät nollataan!

Rekiretki jatkuu ensi viikonloppuna lauantaina 11.3 Kempelehallissa Klo 14.00. Kolmas ottelu pelataan tarvittaessa sunnuntaina 12.3 Ounasrinteellä Klo 15.00.