Santasilla oli vaihteeksi vähän rauhallisempi viikonloppu. Tapahtumat ajoittuivat tällä kertaa vain sunnuntaille, jolloin miesten edustus pelasi Oulussa Merikoski SBT:tä vastaan, ja junnut kävivät vierailemassa Kittilän LMS turnauksessa.

 

Miesten edustus pelasi pitkästä aikaa vieraissa. Määränpäänä oli Oulun Kastelli, Merikoski SBT:n kotiluola. Ottelu oli hyvinkin tiukkaa vääntöä alusta loppuun asti ensimmäisen erän päättyessä 4-3. Toisessa erässä maaleja tuli niukemmin, mutta isäntien 6-4 komennuksella lähdettiin toiselle erätauolle. Päätöserä oli puolestaan Santasin, mutta 2-3 lukemin päättynyt kolmaserä ei tuonut pisteitä Rovaniemelle. Näin ollen voitto jäi Ouluun  8-7 lopputuloksella.

Ottelun tilastot:https://tulospalvelu.salibandy.fi/match/722574/events

Miehet pelaavat seuraavan kerran tämän viikon lauantaina (4.11) viimeistä kertaa tälle vuodelle kotona Ounasrinteellä, kun vastaan asettuu tähän asti tappioton Pirkat Pirkkalasta.

 

Kittilässä pelattiin Lapin Mestaruussarjan kauden toinen turnaus myös sunnuntaina. Santasilta oli mukana yhteensä 7. joukkuetta. Joukkueiden pelit sujuivat hyvin. Pääsääntöisesti Santasin joukkueet saivat pelkkiä voittoja ja tasapelejä, mutta muutama häviökin mahtui mukaan. LMS jatkuu 25.11 jälleen Kittilästä.

Kittilän LMS tilastot: https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/730!sb2023ha/tables