Santasin joukkueilla oli tällä kertaa hieman rauhallisempi viikonloppu. Ohjelmassa oli LMS turnaus Sodankylässä, miesten suomisarjaa ja naisten 3.divaria Rovaniemellä.

Lauantain Sodankylän LMS turnaukseen lähti Santasilta 50. pelaajaa joista saatiin kuusi joukkuetta. Otteluiden tulokset tulevat myöhemmin ja niitä voi käydä katsomassa tästä

Miesten suomisarjassa nähtiin lauantaina Merikoskea vastaan maaleja ja draamaa ihan urakalla.

Avauserässä Santas aloitti maalin teon Merikosken ollessa jäähyllä, mutta noin minuutti antasin johto-osuman jälkeen Merikoski tasoitti 1-1:een. Ensimmäinen erä jatkui ja maaleja syntyi vielä neljä, joista kolmesta vastasi kotijoukkue ja yhdestä viereaat. Avauserä päättyis siis 4-2 kotijohdossa. Toinen erä olikin sitten Santasin näytelmää. Sillä erässä nähtiin kolme maalia joista vastasivat kotijoukkueen #38 Timo Johansson, #84 Eetu Rautio ja #11 Lenni Jokinen. Päätöserään lähdettiin siis 7-2 lukemista. Päätöserässä sitten nähtiin todellista draamaa. Sillä Santas lisäsi johtonsa 8-2:een, mutta tämän jälkeen vierasjoukkue alkoi mättää maaleja ihan oikealta ja vasemmalta. He nimittäin saivat ottelun vielä tasoihin, joten voittajaa lähdettiin ratkomaan jatkoajalle. Jatkoaika ei ehtinyt kauaa vanheta, kun Merikoski ratkaisi ottelun 8-9 lopputuloksella.

Naisten 3.divisioonassa Santasin naiset pelasivat kaksi ottelua joissa vastaan asettuivat SBC Levi ja SB Tornio

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui SBC Levi. Avauserässä nähtiin kolme maalia joista kaikki merkattiin Leviläisille. Toisessa erässä Santasin naisetkin saivat maalihanat auki, kun #15 Heidi Koivisto siirsi pallon maaliin. Erässä nähtiin tämän maalin lisäksi kolme maalia jotka merkattiin Leviläisille. Ottelun päätöserä alkoi siis 1-6 vierasjohdossa. Päätöserässä nähtiin vain yksi maali josta vastasi jälleen Levi. Ottelu päättyi Levin 1-7 voittoon.

Seuraavassa ottelussa Santasia vastaan asettui SBT Tornio. Avauserän maaleista vastasivat Tornion vieraat iskemällä kaksi maalia. Toisessa erässä nähtiin myös kaksi maalia jälleen Torniolaisten toimesta. Päätöserässä myös Santas onnistui saamaan maaleja kaksin kappalein. Nämä jäivät päätöserän ainoiksi osumiksi. Ottelu päättyi lopulta 4-2 vierasvoittoon.