Santa’s United pelasi viikonloppuna ympäri Pohjois-Suomea. Tapahtumat sijoittuivat Ouluun, Kittilään ja Rovaniemelle.

Kittilässä pelattiin lauantaina kauden kolmas LMS turnaus. Santa’s oli mukana peräti kymmenen joukkueen voimin. Pelit pelattiin Kittilän liikuntahallilla ja Sirkan koululla, ja ne sujuivat hyvin.

Lauantaina Miesten 3. joukkue pelasi turnauksen RSB-Teamia ja AC Ressuja vastaan Ounasrinteellä.

Ensimmäisessä ottelussa RSB-Teamia vastaan Santas aloitti maalinteon, kun ajassa 8:14 Santas siirtyi 1-0 johtoon. Ensimmäinen eräkin päättyi näissä lukemissa. Toisessa erässä sitten RSB:n tiimi sai myös maalihanansa auki. Toinen erä päättyi 2-2 lukemin. Kolmas erä olikin sitten RSB:n näytöstä. He nmittäin painoivat neljä maalia, ja Santa’s sai yhden maalin. Näin ollen ottelu päättyi RSB:n 6-3 voittoon.

Seuraava ottelu AC Ressuja vastaan olikin toisenlainen näytös. Ensimmäinen erä päättyi maalittomana, mutta toisessa erässä Santas takoi neljä maalia, kun taas Ressut onnistuivat kerran maalinteossa. Kolmannessa erässä Ressut yrittivät nousta tasoihin laittaen taululle 4-3 lukemat, mutta heidän tehtävänsä jäi yritykseksi. Santa’s nimittäin laukoi erän viime hetkillä lopputulokseksi 5-3.

Lauantaina tulessa oli myös miesten akatemia Oulun Nallisportilla. Siellä heitä vastaan asettuivat Tyrnävän palloseura (TyPS) sekä turnauksen isäntänä toiminut SB Hurricane.

Santa’s aloitti turnauksensa Typsiä vastaan. Ensimmäinen erä meni Santasin nimiin 0-1 lukemilla. Toisessa erässä sitten Santasilla soi omissa neljä kertaa. Näin ollen toinen erä päättyi 4-0 lukemin. Kolmannessa erässä molemmat onnistuivat kerran maalinteossa, mutta Typsin toisen erän maalien ansiosta voitto matkasi heidän mukaansa 5-2 lopputuloksella.

Seuraava ottelu SB Hurricanea vastaan olikin ensimmäisen erän jäkeen maalittomassa tilanteessa. Toisessa erässä sitten isännät löivät kolme maalia santasin verkkoon, ja päätös erässä isännät iskivät myös kolme maalia jättäen santasin nollille. Voitto jäi siis Ouluun 0-6 loppulukemin

Sunnuntaina oli sitten Santasin naisten vuoro pelata 2.divarin turnausta Ounasrinteellä. Turnaukseen saapui vieraita Kuusamosta, ja Leviltä.

Ensimmäisessä ottelussa SBC Leviä vastaan avauserä meni Leviläisille 0-1 lukemin. Toisessa erässä sitten ei maaleja nähtykkään, mutta päätös erässä sitten vieraat iskivät kolmesti. Näin ollen ottelun lopputulokseksi jäi 0-4.

Toinen ottelu PaKaa vastaan ei ollut santasinkaan osalta maaliton. Kotijoukkue sai avattua ottelun maalihanat ensimmäisessä erässä, mutta Kuusamolaiset tasoittivat avauserän lukemiksi 1-1. Toisessa erässä sitten vieraat laittoivat myllyn pyörimään iskien lukemiksi 4-1. Pyöritys jatkui myös päätöserässä, jossa PaKa löi lopputulokseksi 7-1.