Santasin joukkueet pelasivat viikonlopun aikana ympäri suomea. Lauantaina ohjelmassa oli naisten turnaus Kittilässä, miesten III joukkueen turnaus Keltakankaalla, miesten suomisarjaa Pirkkalassa ja P13 aluesarjaa Kempeleessä.

Naiset matkasivat lauantaina Kittilään pelaamaan 2.divisioonan turnausta. Ensimmäisessä ottelussa Santasin naisia vastaan asettui Merikoski Oulusta. Ottelu oli alusta asti Merikosken hallussa sillä he jättivät Santasin maaleitta koko ottelussa ja voitto matkasi Merikosken mukana Ouluun  tylyllä 12-0 lopputuloksella. Seuraavassa ottelussa naiset saivat vastaansa SBC Levin. Ottelu oli tiukkaa vääntöä kolmanteen erään asti. Avauserä päättyi 1-1 tasalukemissa ja toisessa erässä nähtiin yksi maali, joka merkattiin Leviläisille. Päätöserään lähdettiin siis 1-2 lukemista. Kolmannessa erässä sitten nähtiinkin maaleja peräti kuusi kappaletta, joista viisi merkattiin Leviläisille ja yksi Santasille. Ottelu päättyi siis Levin 2-7 voittoon.

Miesten III joukkue pelasi oman turnauksensa Keltakankaan liikuntahallilla Lauantaina.

Ensimmäissessä ottelussa vastaan asettui RSB Team. Avauserässä maalitilin avasi Santas ajassa 3:20 ja erässä nähtiin vielä yksi maali josta vastasi myöskin Santasin miehet. Toinen erä alkoi 0-2 lukemista ja erässä nähtiin yksi maali joka merkattiin jälleen Santasille. Päätöserään lähdettiin Santasin 0-3 johdossa. RSB Team sai myös päätöserässä maalihanansa auki yhdellä maalilla, mutta heidän kavennuksensa ei kantanut loppuun asti sillä Santas voitti ottelun lopulta 1-3 lopputuloksella. Seuraavassa ottelussa vastaan saatiin AC Ressut. Ottelun avauserässä maalinteon aloitti jälleen Santas, kun ottelua oli kulunut 5:19. Maaleja nähtiin vielä kolme kappaletta joista kaksi merkattiin Santasille ja yksi Ressuille. Toiseen erään lähdettiin 3-1 lukemista. Toinen erä olikin sitten tiukkaa vääntöä molempien joukkueiden onnistuessa maalinteossa kerran. Päätöserään lähdettiin siis 4-2 lukemista. Päätöserässä Ressut onnistuivat tulemaan tasoihin, joten ottelu päättyi 4-4 tasalukemissa.

P13 pojat pelasivat Kempeleen Zemppi Areenalla oman turnauksensa.

Ensimmäisessä ottelussa poikia vastaan saatiin Kuusamon PalloKarhut. Ottelu oli tiukkaa vääntöä, vaikkakin avauserä päättyi 4-1 Santasin hyväksi. Toisessa erässä sitten maaleja nähtiin kuusi kappaletta, jotka merkattiin tasan molemille joukkueille. Päätöserä alkoi 7-4 lukemista. Päätöserässä sitten PaKalaiset yrittivät kovasti saada ottelua käännettyä, mutta Santas ei suostunut häviämään! Ottelu päättyi lopulta 8-7 Santasin pojille. Seuraavassa ottelussa vastusjana oli OLS. Avauserän avausmaalista vastasivat OLS:in pojat. OLS onnistui vielä kolmesti avauserässä Santasin onnistuessa kerran. Toinen erä alkoi 1-4 lukemista. Toisessa erässa Santas onnistui tekemään neljä osumaa OLSin onnistuessa kolmesti. Näin ollen päätöserään lähdettiin 5-7 lukemista. Päätöserässä sitten Santas onnistui lyömään ottelun tasoihin kolmen osuman avulla, kun OLS onnistui kerran. Ottelu päättyi siis 8-8 tasalukemiin.

Miesten edustus pelasi vieraskiertueen Tampereen seudulla viikonlopun. Ensimmäisessä ottelussa Santasin miehillä oli vastassa Pirkkalan Pirkat.

Avauserän alussa Santas iski tulostaululle 0-3 lukemat. Pirkat onnistuivat avauserässä kahdesti. Toisessa erässä Pirkat laittoivat tuulemaan iskien neljä maalia Santeri Piiraisen selän taakse Santasin jäädessä ilman maalia. Toisenerän jälkeen tulostaululla oli 6-3 lukemat. Päätöserässä nähtiin kaksi maalia joista vastasivat kotijoukkue Pirkat. Voitto jäi Pirkkalaan lopulta 8-3 lopputuloksella. Santasin maaleista ottelussa vastasivat#81 Eetu Rautio kahdella osumalla ja #41 Ville-Pekka Rouhiainen.

Sunnuntaina Santasin ohjelmassa oli P15-16 turnaus Tornion Putaanhallilla ja Suomisarjan vierasottelu Tampereen Ilvestä vastaan.

P15-16 aloitti turnauksensa OFBC:tä vastaan. Avauserän avausmaali nähtiin aikalailla erän alkuhetkillä ajassa 2:30 ja tästä vastasi OFBC. Toinen maali nähtiin hetki ensimmäisen maalin jälkeen ajassa 4:01. Nämä jäivät ensimmäisen erän ainoiksi maaleiksi. Maalinteko jatkui urakalla toisessa erässä. Maaleja nähtiin peräti kahdeksan kappaletta! Maaleista kuusi merkattiin OFBC:lle ja kaksi Santasille. Päätöserään lähdettiin 2-8 lukemista. Päätöserän maaleista vastasi jälleen OFBC ja he iskivät kaksi maalia. Ottelu päättyi 2-10 OFBC:n hyväksi. Seuraavassa ottelussa vastaan saatiin OLS. Avauserä ei ehtinyt vanheta minuuttiakaan, kun ensimmäinen maali nähtiin ajassa 0:53 OLS:in toimesta. Santas sai myös avauserän aikana ajassa 4:01. Toinen erä olikin sitten Santasin hallintaa heidän iskiessä neljä maalia jätten OLS:ille yhden osuman. Päätöserään lähdettiin Santasin 2-5 johdossa. Kolmaserässä maaleja nähtiin viisi kappaletta, joista kaksi merkattiin OLS:ille ja kolme Santasille. Voitto matkasi Santasin mukana Rovaniemelle 4-8 lopputuloksella!

Miesten edustus paketoi Pirkanmaan vieraskiertueen Ilveksen vieraana.

Ilves olikin tyly jotijoukkue, vaikka ensimmäisessä ja toisessa erässä nähtiin vain yhdet maalit Ilveksen toimesta. Kolmannessa erässä sitten alkoikin tapahtua Ilveksen toimesta. Ilves nimittäin iski peräti seitsemän maalia. Santa’s jäi ottelussa maaleitta Ilveksen voittaessa tylyin 9-0 lukemin.

Miesten edustus pelaa seuraavan kotiottelunsa tämän viikon lauantaina 10.2 klo 17.00, kun vuorossa on lapin derby. Vieraaksi saapuu nimittäin Sastamolo Kings Kemistä.