Santasin viikonlopun pelit ajoittuivat tällä kertaa vain lauantaille jolloin pelattiin Suomisarjaa Rovaniemellä, miesten 3.divisioonaa Muhoksella ja P13 aluesarjaa Torniossa.

Lauantain pelit aloiteltiin Torniossa P13 joukkueen toimesta. Ensimmäisessä ottelussa heitä vastaan asettui SBT Suola Oulusta.

Oululaiset olivatkin erittäin suolainen vastus Santasin tontuille, sillä ensimmäinen erä päättyi 3-0. Toisessaerässä ottelu lyötiinkinkin sitten jo pakettiin suolan toimesta. He nimittäin iskivät peräti kuusi maalia jättäen Santasin maaleitta. Päätös erässä nähtiin sitten vielä kolme maalia Oululaisten toimesta ja Santas jätettiin jälleen tylysti ilman maaleja. SBT Suola voitti ottelun lopulta 12-0 lukemin.

Päivän toisessa ottelussa P13 pojat saivat vastaan KeLyn. Kyyti oli kylmää tässäkin pelissä sillä avauserä päättyi 1-7 KeLyn hyväksi. Sama meno jatkui toisessa erässä, vaikka Santas teki erän alussa 2-7 kavennuksen, mutta KeLy jatkoi maalitehtailuaan neljällä maalilla. Näin ollen toinen erä päättyi 2-11 lukemissa. Päätöserässä maaleja nähtiin myös 5 kappaletta joista neljästä vastasi KeLy ja yhdestä Santas. KeLy voitti ottelun siis tylyin 3-15 lukemin.

P13 poikien jälkeen oli miesten akatemian vuoro aloittaa omat pelinsä Muhoksella. Ensimmäisessä ottelussa he saivat vastaansa TYPSin eili Tyrnävän palloseuran.

Ensimmäinen erä ehti vanheta vain 13 sekuntia, kun TYPS tekee 0-1:een. Ottelu pysyi kuitenkin tasaisena sillä ensimmäinen erä päättyi tasalukmissa 2-2. Toinen erä päättyi maalittomana eli päätöserään lähdettiin edelleen 2-2 lukemista. Päätös erässä Santas siirtyi ensiksi kahden maalin johtoon, mutta tasaisen ottelun tuoksinnassa TYPS tuli vielä tasoihin. ottelu päättyi siis 4-4 tasalukemiin.

Seuraavassa ottelussa akatemia sai vastaansa Haapaveden joukkueen HaBan. Avaus erässä HaBa aloitti maalinteon, kun ottelua oli kulunut 3:24. Seuraavat maalit nähtiin jälleen HaBan toimesta sillä he tekivät vielä kolme. Näin ollen toiseen erään lähdettiin 4-0 Haapaveden johdossa. Toisessa erässä maalinteon aloitti jälleen HaBa, kun ottelua oli kulunut 22:46. Santaskin sai lopulta maalihanansa auki erän loppupuolella, joten toinen erä päättyi 5-1. Päätöserässä nähtiin yksi maali josta vastasi HaBa ja he lopulta voittivat ottelun 6-1 lopputuloksella.

Miesten Suomisarjassa Santa’s Unitedin kotiluolaan saapui vieraaksi SB Vaasa.

Ensimmäisessä erässä Santasin kapteeni Aleksi Mustonen aloitti maalinteon ajassa 3:26. Tämän jälkeen erä tarjoilikin maaleja vielä peräti yhdeksän kappaletta joista seitsemän merkattiin Vaasalaisille ja kaksi Santasille. Avauserä päättyi näin ollen 3-7 Vaasalaisten hyväksi. Toisessa erässä maaleja nähtiin jälleen runsaasti, kun Vaasan miehet mättivät taululle vielä neljä osumaa jättäen Santasin miehille kaksi kavennus maalia. Päätös erään lähdettiin siis Vaasan varsin merkittävästä 5-11 johdosta. Päätöserän alkuun nähtiin Vaasalaisten kahdestoista osuma, mutta Santas alkoi kaventaa tämän jälkeen. Ensiksi Santasin osumasta vastasi Joni-Arttu Sieppi kaventaen 6-12. Seuraavaksi kavennusksesta vastasi Pekka Juntunen laittaen taululle 7-12 ja Santas kavensi vielä lisää Lauri Peltolan 8-12 ylivoima osumalla. Tämän jälkeen Santas otti kuudennen kenttäpelaajan kentälle, mutta Vaasalaiset sakottivat laittamalla pallon tyhjään maaliin ja siirtäen johtonsa 8-13 lukemiin. Santas kuitenkin sisuuntui ja kavennus osumat jatkuivat ilman maalivahtia vielä kahden maalin verran, mutta loppukiri ei riittänyt tasoitukseen asti. Ottelu päättyi Vaasalaisten 10-13 voittoon. Santasin kahdesta kavennus osumasta vastasivat Timo Johansson ja hattutempun viimeistellyt Lauri Peltola.