Viikonloppuna tulessa oli tällä kertaa pelkästään naisten 2. divarin joukkue. He pelasivat Kempeleen Zemppi areenalla kaksi ottelua.

Ensimmäisessä ottelussa Santasia vastaan asettui HaHen 2 joukkue. Ensimäistä erää ehdittiin pelata vain 17.sekuntia, kun Santa’s siirtyy 0-1 johtoon Venla Vaaramaan maalilla. Hyvästä alusta huolimatta Haukiputaan naiset olivat kuitenkin liian kova pala Santasin naisille. Ottelu nimittäin päättyi HaHen 8-2 voittoon.

Seuraavassa ottelussa vastassa oli Kainuun Ärjy. Kajaanin naiset avasivat maalihanat neljän ja puolen minuutin kohdalla, ja vähän vajaa minuuttia myöhemmin lukemat olivat 0-2 Kajaanilaisille. Ensimmäinen erä päättyi myös samoihin lukemiin. Toisessa erässä sitten Santaskin sai maalihanat auki yhdellä maalilla, jonka teki Puolamaa Sara. Kyyti oli kuitenkin kylmää, kun toinen erä päättyi 1-6 lukemiin Kajaanin hyväksi. Kolmannessa erässä Santas sai yhden maalin, mutta ärjyttäret iskivät kuusi. Näin ollen voitto matkasi Kainuuseen 2-12 lopputuloksella.

Naisten 2. joukkue pelaa seuraavan kerran jälleen Kempeleessä 3.12.