Santa’s Unitedilla oli viikonloppuna peräti seitsemän ottelua! Viikonlopun aikana pelattiin Naisten 2.divisioonaa, Miesten suomisarjaa, P15-16 pohjois-suomen aluesarjaa ja miesten 3.divisioonaa.

Santasin naiset aloittivat viikonlopun omalla turnauksellaan lauantaina.

Naisten ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui SBC Levi. Ensimmäisessä erässä ottelun avausmaali nähtiin Santasin toimesta, kun pallo löysi verkkoon ajassa 2:50 ja toinen maali nähtiin tästä muutama minuutti myöhemmin ajassa 6:50. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin siis Santasin 2-0 johdossa. Toisessa erässä taas Levin naiset alkoivat hommiin heidän iskiessä peräti viisi maalia Santasin verkkoon. Sama meno jatkui myös päätöserässä Leviläisten tehdessä jälleen viisi maalia. Näin ollen ottelu päättyi Levin voittoon 2-10 lukemilla.

Seuraavassa ottelussa naisilla oli vastassa SB Hurricane. Ottelun avausmaali nähtiin avauserässä ajassa 7:46 ja siitä vastasi hurricane ja hurrikaani iski vielä kahdesti erän aikana, eli ensimmäiselle erätauolle lähdettiin 3-0 Hurricanen johdossa. Toisessa erässä myös Santas sai maalihanat auki yhdellä osumalla, mutta hurrikaani iski todella heidän tehdessä neljä maalia. Toinen erä päättyi siis 7-1 lukemiin Hurricanen hyväksi. Päätöserässä nähtiin yksi maali josta vastasi Hurricane. He voittivat oottelun lopulta 8-1 lopputuloksella.

Miesten edustus palasi pitkästä aikaa kotiluolaan vuoden ensimmäisen kotiottelun muodossa. Vieraiksi saapuivat Blue Fox Uusikaarlepyystä.

Avauserässä nähtiin kolme maalia joista ensimmäisestä vastasi Santas ajassa 6:45, kun Timo Johansson kiusasi vieraita ylivoimalla. Myös vieraat onnistuivat kerran siirtämään pallon paluun Santasin kokoonpanoon tehneen Ville Kuoksan selän taakse ajassa 7:19, mutta Santas iski jälleen hetki tämän jälkeen Johanssonin iskiessä illan toisen maalinsa ajassa 12:58. Toiseen erään lähdettiin siis 2-1 kotijohdossa. Toinen erä ei ehdi kauaa vanheta, kun Santas iskee jälleen ajassa 23:46 ja osumasta vastasi Lenni Jokinen. Santasin hurja meno jatkui läpi koko toisen erän ja maaleja nähtiin vielä kolme lisää vieraiden onnistuessa kahdesti. Kotijoukkueen maaleista toisessa erässä Jokisen lisäksi vastasivat: kapteeni Aleksi Mustonen (AV), Niklas Pulli,  ja hattutempun viimeistellyt Timo Johansson. Päätöserä aloitettiin 6-3 kotijohdossa. Päätöserä oli sitten Santasin näytelmää alusta loppuun. Sillä yhdestä jäähystä huolimatta Santasin miehet viimeistelivät peräti neljä maalia jättäen vieraat nollille kolmannessa erässä. Ottelu päättyi Santasin murska voittoon 10-3! Päätös erän maalit merkattiin seuraavasti: Tuomas Kaakkunen, Ville-Pekka Rouhiainen, Niklas Pulli ja jo neljännen maalinsa viimeistellyt Timo Johansson.

Miesten edustus jatkaa pelejään jo tämän viikon lauantaina (20.1.2024) kun vastaan saapuu SB Vaasa.

Sunnuntaina vuorossa oli P15-16 aluesarjan ja miesten akatemian ottelut.

P15-16 pojat saivat vieraikseen SBT Tornion ja LNM:n Limingasta. Päivän avausottelussa poikia vastaan asettui SBT Tornio. Avauserä olikin hyvin tasaista vääntöä molempien joukkueiden iskiessä yhdet maalit. Toiseen erään lähdettiin siis 1-1 tasalukemista. Toisessa erässä tiukka vääntö jatkui Torniolaisten iskiessä kerran, joka jäi toisen erän ainoaksi osumaksi. Päätöserässä taas Santas nousi taistelemaan iskiessä erän alkuun 2-2 tasoitus osuman, mutta vieraat rankaisivat lähes heti tämän jälkeen siirtyen 2-3 johtoon. Vieraat iskivät vielä kolme kertaa siirtämään pallon verkkoon kotijoukkueen onnistuessa vielä kahdesti. Ottelun lopputulokseksi jäi 4-6 vieraiden hyväksi.

Ennen poikien seuraavaa peliä miesten akatemia pelasi päivän avausottelunsa Hirvareita vastaan. Avauserässä maalinteon aloittivat Hirvarit ajassa 3:48, mutta myös Santas onnistui maalinteossa ajassa 6:06 ja avauserän lukemiksi jäi 1-1. Toisessa erässä maaleja nähtiin seitsemän kappaletta joista kolmesta vastasi Hirvarit ja neljästä Santas. Toinen erä päättyi siis 4-5 Santasin johdossa. Päätöserän ensimmäinen maali tapahtui Santasin toimesta ajassa 35:22 ja maalilla joukkue siirtyi 4-6 johtoon. Hirvarit kuitenkin onnistuivat kaventamaan ja tulemaan lopulta tasoihin. Ottelu päättyi siis 6-6 tasalukemiin.

Akatemian jälkeen oli jälleen poikien vuoro ottaa Ounasrinne haltuun LNM:ää vastaan. Avauserä tarjoili vain yhden maalin ajassa 7:18 ja tästä vastasi LNM. Toinen erä olikin sitten LNMmän näytöstä heidän tehdessä kolme maalia ja siirtäen ottelun 4-0 lukemiin. Päätöserässä Santas onnistui kaventamaan ottelun 4-1:een, mutta se jäikin sitten joukkueen ainoaksi osumaksi. LNM nimittäin onnistui vielä kerran maalinteossa voittaen ottelun 5-1 lopputuloksella.

Akatemian päätösottelussa vastaan asettui Dynamon akatemia Oulusta. Ensimmäinen erä jäi Santasin osalta maalittomaksi, mutta Dynamon miehet onnistuivat kahdesti. Santas sai kuitenkin maalihanat auki kahden täysosuman muodossa Oululaisten onnistuessa kerran joten päätös erään lähdettiin 2-3 Dynamon johdossa. Päätöserässä maaleja nähtiin kolme maalia jois kahdesta vastasivat LNM ja yhdestä Santas. LNM voitti ottelun lopulta 3-5 lopputuloksella.