Santa’s Unitedin eri joukkueilla riitti tapahtumia viikonloppuna.

P12 joukkue pelasi turnauksen kotona Rovaniemellä. Vieraiksi saapuivat Merikoski SBT, ja SBT Suola.

Ensimmäinen ottelu päättyi Merikosken 12-0 voittoon. Toinen SBT Suolaa pelattu ottelu päätyi 5-15 vierasvoittoon.

 

P14 joukkue pelasi kaksi ottelua Putaanhallissa Torniossa. Voitot jäivät kuitenkin tällä kertaa matkasta.

P14 ei saavuttanut menestystä tuloksellisesti viikonloppuna, mutta saimme hyvää oppia puolustuspelaamisesta ja hyviä onnistumisia pelaajistossa.

 

 

Naistenedustus pelasi lauantaina Kempeleessä Merikoski SBT:tä ja Ärjyttäriä vastaan. Naisten edustuksen päävalmentaja Liisa Äijänen kuvailee viikonloppua seuraavasti:

”Peliviikon aikana valmistauduttiin siihen, että tulee kovat porukat vastaan Kempeleessä ja kyllä heti alku vihellyksestä asti tiedettiin mistä ollaan porukalla puhuttu.”

”Merikoski SBT tuli hyvällä jalalla pelille ja pystyttiin siihen vastaamaan tiukalla sekä kurinalaisella puolustuksella. Ensimmäinen ja toinen erä olivat hyvin tasaisia, ja molemmissa päissä nähtiin tilanteita. Valitettavasti useampaan kertaan haasteeksi noussut kolmas erä teki jälleen meille tepposen ja lukemat karkasivat sellaisiksi, ettei meidän nousulla ollut enään mahdollisuuksia.
Maali-ilottelua oli valitettavan vähän meidän toimesta ja peli päättyi 9-1.”

Tehot: #4 Silvennoinen Marjukka 1+0, #11 Kraft Tessa 0+1, #30 Kotajärvi Helmis 31 torjuntaa.

”Pelien välin tauko tuli tarpeeseen ja kerättiin laadukasta vaikka ei niin laajaa rosteria kuntoon. Toiseen peliin lähdettiin pienillä muutoksilla hakemaan vauhtia, mutta taktisesti muutos osoittautui tässä kohti vääräksi valinnaksi. Valmentajan käsi pystyyn virheen merkiksi ja toiseen erään hakemaan uutta sykettä. Tässä kohtaa täytyy kiittää pelaajia, jotka toden teolla tsemppasi viimeiseen asti ja päästiin vielä vääntämään loppuun asti pisteistä. Ensimmäisen erän etumatka osoittautui tällä kertaa mahdottomaksi ja kaveri vei pisteet lukemin 4-6.”

Tehot: #4 Silvennoinen Marjukka 1+1, #25 Lewis Riikka 1+1, #84 Vanhapiha Aino-Elina 0+2, #10 Räihä Netta 1+0, #13 Laitinen Anna 1+0, #30 Kotajärvi Helmis 24 torjuntaa.

”Kaiken kaikkiaan hyvä pelillinen päivä, joukkue on valmis tekemään töitä ja antamaan parastaan, vaikka tällä kertaa ei pisteitä kerättykkään. Pientä viilausta vielä reeni viikoilla ennen viimeistä turnausta, niin ollaan valmiita näyttämään mitä kaikkea me ollaan opittu kauden aikana.”

Naiset jatkavat pisteiden metsästystä 25.2. Oulun Nallisportissa.

 

Miestenedustus paketoi oman runkosarjansa Oulussa tulevaa pudotuspelivastusta KoskRia vastaan. Ottelu päättyi Oululaisten 9-7 voittoon. Miesten päävalmentaja Joona Vazana avaa joukkueen kautta ja kertoo taustoja valinnan takaa.

”Päädyimme valitsemaan KosKrin siitä syystä, että he ovat meitä maantieteellisesti lähimpänä. Seuraavat vaihtoehdot olisivat olleet Kajaani tai Yli-vieska, joten päädyimme tähän valintaan. Halusimme myös valinnalla kunnioittaa normaalia playoffkäytäntöä missä runkosarjan ensimmäinen kohtaa runkosarjan kahdeksanen ja runkosarjan toinen seitsemännen jne.”

”Odotamme KoskRista kovaa vastustajaa. Kohtasimme heidät viime lauantaina ja heillä oli hyvä henki päällä. Heillä on joukkue täynnä taitavia yksilöitä ja jos heille antaa
kentällä tilaa pallo on äkkiä maalissa. Sarja tulee olemaan kova ja meidän pitää muistaa omat vahvuutemme.” Vazana ennakoi tulevaa sarjaa.

”Kokonaisuutena kevättä odotan mielenkiinnolla. Kausi on ollut kaksijakoinen kuten runkosarjakatsauksessa kerroin. Syyskaudella kesän aurinko ja höyryt auttoivat meitä syyskauden läpi.
Joukkue teki hyvä suorituksia, mutta sitten kun pahin kaamosaika saapui pelimme otti hieman takapakkia. Nyt kuitenkin kevät aurinkoa kohti mentäessä peli on alkanut parantumaan jonka
vuoksi uskon, että päivien kirkastuessa pystymme pelaamaan kauden parhaimpia pelejä. Joukkueen kolme adjektiivia keväälle ovat taisteleva, yhtenäinen ja halukas jotka auttavat
tiimiä löytämän omat vahvuutensa. Näitä pelejä ollaan odotettu koko pitkä talvi, koska ainoastaan muutama joukkue jäi sarjajärjestelmän vuoksi pois pudotuspeleistä eli emme anna runkosarjasijoituksille paljon arvoa, vaan nyt keväällä katsotaan kuka on paras. Innokkaasti ja odottavin mielin kohti kevään koitoksia!”

Miesten pudotuspelien ensimmäinen kotiottelu on ohjelmassa jo tulevana sunnuntaina 19.2. Joten kaikki paikalle! Näitä pelejä et halua missata!