Santasilla riitti taas menoa ja meininkiä viikoloppuna. P14 joukkue oli mukana Limingassa järjestetyssä turnauksessa.

P14 joukkue pelasi turnauksessa Kajaanilaista Papasia ja Oululaista OLS:ia vastaan. Ensimmäinen ottelu Papasia vastaan päättyi Kajaanilaisten 7-2 voittoon. Toinen ottelu OLSia vastaan päättyi Oululaisten 3-7 voittoon. Eli voitot jäivät tällä kertaa matkasta.

Naisten edustus pelasi kauden viimeisen turnauksensa Nallisportilla Oulussa. Heitä vastaan asettuivat Haukiputaan Heiton 2, ja 3 joukkueet.

Ensimmäinen ottelu 2 joukkuetta vastaan päättyi Haukiputaalaisten 8-1 voittoon. Santasin ainokaisen ottellussa teki #13 Anna Laitinen Riikka Lewisin (#25) syötöstä. Toinen ottelu 3 joukkuetta vastaan päättyi jälleen HaHen 3-11 voittoon. Santasin ensimmäisen maalin iski #13 Anna Laitinen Tessa Kraftin (#11) syötöstä. Sama kaksikko teki myös toisen osuman. Kolmannen osuman iski #15 Heidi Koivisto ylivoimalla. Syöttö merkattiin Riikka Lewisille (#25).

Tappioista huolimatta edustus säilytti sarjapaikkansa. Tämä takoittaa sitä, että naisten pelit jatkuvat ensi kaudellakin 2. divisioonassa.

P12 pojat pelasivat Kempeleen Zemppi Areenalla järjestetyssä turnauksessa. Heitä vastaan asettuivat SBT Tornio ja Popula Ylivieskasta.

Ensimmäinen ottelu Torniota vastaan päättyi 3-3 tasapeliin. Populaa vastaan pelattu peli sitten päättyikin Ylivieskalaisten 12-1 voittoon.

Miesten edustuksella oli jännät paikat viikonloppuna playoffeissa.

Joukkue oli selkä seinää vasten lauantaina (25.2) KoskRin vieraana Oulussa, jos joukkue olisi hävinnyt, niin playoff-pelit olisivat tältä keväältä pelattu. Joukkue kuitenkin onnistui ryöstöretkellä maalein 2-3. Tiukan ottelun ratkaisu nähtiin vain 10 sekuntia ennen päätössummeria, kun #81 Niklas Pulli painoi laitaa pitkin syötön Jaakko Huhtalalle, (#78) joka laukoi pallon verkkoon. Ja vielä alivoimalla! Aiemmista santasin osumista vastasivat Janne Kähkönen #56 ja päivän synttärisankari Sami Pokka #53.

Sunnuntaina (26.2) sitten oli ratkaisun paikka kotiluolassa. Ja niinhän siinä kävikin, että Santa’s United jatkaa playoffeissa seuraavalle kierrokselle ottelun päättyessä 9-6 lukemiin. Punanutut valmistautuivat otteluun hyvin ja ottikin kuskinpaikan heti alkuvihellyksestä. Teemu Huovinen #10 viimeisteli johtoaseman jo toisella peliminuutilla. Santas hallitsi, mutta vieraiden terävien vastaiskujen myötä peli pysyi tiukkana. Erätauolle 2-2 lukemista. Santasin toisen maalin teki Jyri Kenttälä #33.

Toisen erän alkupuoliskolla vieraat siirtyivät johtoasemaan, mutta hyvällä omalla pelillä sinnikäs porotokka kampesi itsensä uudelleen johtoon. Erätauolle kuitenkin tasatilanteessa 5-5. Santasin maaleista vastasivat Janne Kähkönen, Eetu Rautio #84 ja Ville-Pekka Rouhiainen #41.

Viimeisellä erätauolla valmentaja-Vazana keitti oikeanlaisen keiton ja punanutut siirtyivätkin erän alussa kahden maalin karkumatkalle Pekka Juntusen ja Aleksi Mustosen maaleilla. Santas pelasi koko erän kypsästi, eikä päästänyt Koskria enää peliin mukaan. Vieraiden kiri jäi lopulta torsoksi jäähyjen myötä. Niklas Pulli ja Rautio maalasivat vielä kerran mieheen kolmannessa erässä.

Miesten edustuksen pudotuspelit jatkuvat jo heti tämän viikon sunnuntaina 5.3 klo 15.00. Toiselle kierrokselle joukkue saa vastaansa Rankat Ankat Oulusta.