Santa’s United pelasi enimmäkseen vieraissa viime viikonloppuna. Pelit sijoittuivat lauantaille ja sunnuntaille.

Lauantaina pelasivat P13 Torniossa ja miesten edustus Kokkolassa.

Torniossa ensimmäisessä ottelussa Santas pelasi HaHea vastaan. Avauserässä maalihanat avasi Santas, kun peliä oli pelattu 1:29. Tästä noin kaksi minuuttia myöhemmin santas iskee jälleen! HaHe sisuuntui tästä ja iski avauserässä kolme maalia, joten ensimmäiselle erätauolle lähdettiin 2-3 lukemissa ja santasin alivoimalla. Toisessa erässä santasin jäähy kostautuu HaHen iskiessä ylivoimalla pallon verkkoon. Hahe takoi vielä viisi maalia Santasin onnistuessa vain kerran. Toiselle erä tauolle lähdettiin siis 9-3 lukemista. Päätöserässä nähtiin yksi maali, josta vastasi Santas. Ottelu päättyi HaHen 4-9 voittoon.

Seuraavaksi P13 pelasi SBt Torniota vastaan. Ottelun avausmaali nähtiin, kun avauserää oli pelattu 4:14 ja maalista vastasi Torniolaiset. Seuraava maali oli myös Torniolaisten käsialaa ajassa 10:14. Santas sai myös maalihanat auki ensimmäisen erän aikana ajassa 12:03  ja toisen maalin Santas sai ajassa 14:45. Näin ollen ensimmäinen erä päättyi 2-2 tasalukemiin. Toisessa erässä nähtiin maaleja kaksi kappaletta ajassa 15:15 ja 25:44. Näistä vastasi Tornio, joten kolmanteen erään lähdettiin 4-2 lukemista. Päätöserän maalinteon aloittivat jälleen Torniolaiset. He iskivät kolme maalia Santasin onnistuessa kahdesti. Ottelun lopputulokseksi jäi 7-4 Torniolaisten hyväksi.

Miesten edustuksella oli lauantaina vastassa sarjakärki Nibacos Kokkolassa.

Ottelun avausmaali nähtiin, kun ottelua oli kulunut 4:34 ja tästä vastasi kotijoukkue Nibacos. Avauserässä nähtiin toinenkin maali ajassa 9:20 josta vastasi myös Nibacos. Avauserä päättyi siis 2-0. Toinen erä aloitettiin Nibacoksen maalilla ajassa 24:47. Tämä jäi toisen erän ainoaksi maaliksi, mutta erässä riitti tapahtumia jäähyjen muodossa. Nämä kuitenkin eivät tuottaneet tulosta kummallekkaan. Päätöserä alkoi 3-0 lukemista, mutta ajassa 49:42 Santas sai nollansa rikki, kun #84 Eetu Rautio laittoi pallon maaliin Lenni Jokisen syötöstä! Tästä innostuneena Santas yritti kaventaa vielä ilman  maalivahtia, mutta tämä kostautui. Nibacos iski tyhjään ajassa 58:41 ja ottelu päättyi heidän voittoon 4-1 lopputuloksella.

Sunnuntaina pelattiin P15-16 aluesarjaa Ounasrinteellä ja naisten 3. divisioonaa Torniossa.

P15-16 olivat vastassa Sastamolo Kemistä ja KeLy Haukiputaalta. Ensimmäisessä ottelussa Sastista vastaan avauserässä nähtiin yksi maali, josta vastasi Sastis. Toisessa erässä nähtiinkin sitten 5. maalia joista neljä merkattiin Kemiläisille ja yksi Santasille. Toisen erän päätyttyä kolmanteen erään lähdettiin 5-1 Kemiläisten johdossa. Päätöserässä nähtiin kolme maalia, joista kaksi merkattiin Santasille ja yksi Sastikselle. Ottelun lopputulokseksi jäi näin 6-3 Sastiksen hyväksi.

Toinen ottelu KellonLyöntiä vastaan alkoi avauserässä Santasin maalilla ajassa 5:20. KeLy aloitti myös maalinteon avauserässä ylivoimalla ajassa 14:31. Toiseen erään lähdettiin tasalukemista 1-1. Toisessa erässä sitten Haukiputaalaiset laittoivat jalan kaasulle iskiessään peräti viisi maali jättäen Santasin nollille. Näin ollen kolmanteen erään lähdettiin 1-6 lukemista. KeLyn myllytys jatkui myös kolmannessa erässä. He nimittäin tekivät neljä maalia lisää jättäen santasin taas maalittomaksi. Ottelu päättyi KeLyn voittoon 1-10.

Naiset pelasivat sunnuntaina Torniossa 3. divisioonaa

Ensimmäisenä Santasin naisilla oli vastassa Sodankylän Pallo eli SoPa. Avauserässä ei maaleja nähty, mutta toisessa erässä maalihanat saatiin auki SoPan toimesta ajassa 16:01. SoPalaiset iskivät vielä kaksi maalia ja kolmanteen erään lähdettiin 0-3 lukemista. Päätöserässä myös Santas sai nollansa rikki yhdellä maalilla, kun ottelua oli kulunut 32:22. Ottelun lopputulokseksi jäi 1-3 ja voitto matkasi Sodankylään.

Toisessa ottelussa vastaan tuli SBT Tornio. Ensimmäisen erän maalinteon aloitti Tornio, kun ottelua oli kulunut 7:44. Santas tasoitti melkein heti tämän jälkeen ajassa 8:53. Avauserässä nähtiin näiden maalien lisäksi kolme osumaa, joista kaksi merkittiin Santasille ja yksi Torniolle. Toiseen erään lähdettiin 2-3 Santasin komennuksessa. Toisessa erässä Santasin naiset laukoivat kaksi maalia Tornion naisten onnistuessa vain kerran. Päätöserään lähdettiin siis 3-5 lukemista ja Santasin johdossa. Päätöserässä Torniolaiset kavensivat 4-5:een, mutta heidän kirinsä ei riittänyt loppuun asti. Näin ollen Santasin naiset lähtevät joulun ja uudenvuoden viettoon voitto mukanaan!

Santa’s Unitedin joukkueet jatkavat pelejään ensivuoden puolella.

Hyvää joulua ja rauhallista uuttavuotta 2024!