Miesten edustuksen pelin lisäksi viikonloppuna pelattiin LMS turnaus Sodankylässä, miesten 3. divisioonaa ja miesten 4. divisioonaa.

LMS Sodankylä 23.3

Yli 80 hengen porukka suuntasi lauantain aamuna Sodankylään 7 joukkueen voimin!
Pelaamassa oli T14, T12, P14 Kerho, P12x2, P10 ja P8 joukkueet.
Yhteensä pelejä kertyi yhteensä 21 ja iso osa näistä vielä päättyi Santa’s Unitedin voittoon 💪

Viimeinen LMS-turnaus pelataan 13.4 Kuusamossa.

LMS:n tulospalvelu: https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/730!sb2023ha/results

 

Miesten 3. divisioonan karsinnoissa Santas kohtasi HFB:n

Ottelu oli tiukkaa vääntöä alusta loppuun. Avauserä päättyi 2-2 tasalukemissa. Toisessa erässä ei sitten maaleja nähty, mutta päätöserässä sitten kolme maalia joista kaksi merkittiin HFB:lle ja yksi Snatasille. Santasin maaleista vastasivat #23 Romppainen Janne, #63 Turppa Topias ja #73 Rautio Leevi.

 

Miesten III joukkue kävi pelaamassa Sodankylässä kaksi ottelua SB-69 vastaan.

Ensimmäisessä ottelussa avausmaali nähtiin ensimmäisessä erässä ja se merkattiin Santasille. Asialla oli #10 Jänsman Jarkko. Toisessa erässä maaleja nähtiin kolmin kappalein joista kaksi teki Santas ja yhden SB-69. Päätös erässä nähtiin sitten jälleen vain yksi maali ja tämän teki Santas. Oteelu päättyi siis Santasin 1-4 voittoon! Santasin kolme maalia merkattiin seuraavasti: #27 Niskala Samuli, #33 Moilanen Erkka ja #20 Hast Mikko.

 

Toinen ottelu oli myös Santasin näytelmää heidän voittaessa jälleen! Tällä kertaa lopputulokseksi jäi 4-3. Santasin maalintekijät: #27 Niskala Samuli, #10 Länsman Jarkko ja #Määttä Antti x2.