Santa’s United ry 

TIEDOTE 21.2.2024

Aihe: Toiminnanjohtajamme siirtyminen toisiin tehtäviin

Hyvä Santa’s United salibandyseuran yhteisö,

pitkäaikainen toiminnanjohtajamme Mika Karusaari, joka on palvellut seuraamme 11 vuoden ajan, on siirtymässä toisiin tehtäviin. Haluamme lausua kiitoksemme Mikalle hänen tekemästään työstään Santa’s United salibandyseuran eteen. Mika oli yksi kantava voima paikallisten salibandyseurojen yhdistymisessä, ja on johtanut ja kehittänyt seuramme toimintaa alusta saakka. Mika jatkaa kuitenkin edelleen seurassamme valmentajana P13 ja P15 joukkueissa kauden loppuun saakka sekä pelaajana akatemiassa. 

Muutos on aina mahdollisuus, ja myös meidän tulee käyttää se hyväksemme. Olemme kasvanet noin 600 jäsenen seuraksi, joka liikuttaa tuhatta salibandypelaajaa. Toimintamme pohjautuu hyvin vahvasti vapaaehtoisten varaan, ja heidän tukenaan on palkattua henkilöstöä. Loppukauden osalta hallituksen keskeisin tehtävä on luoda puitteet seuraavan kauden toiminnalle ja yhteisille pelisäännöille, joiden mukaan lähdemme toimintaamme organisoimaan. Vuosikokouksessa elokuussa tulemme käymään jäsenistömme kanssa keskustelua seuraavien vuosien strategiasta, joten osallistumalla vuosikokoukseen pääset vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan seuraa tullaan tulevina vuosina kehittämään.

Toiminnanjohtajan tehtävät tullaan tilapäisesti jakamaan hallituksen ja muiden työntekijöiden kesken. Hallituksen puheenjohtaja tulee johtamaan henkilöstöä viikoittaisten johtoryhmän kokousten kautta, sekä ottaa vastuulleen muita toiminnanjohtajalta siirtyviä tehtäviä. Olemme valmistelleet osa-aikaisen urheilutoimen kehittäjän rekrytointia, joka ottaa määräaikaisella tehtävällä vastuulleen seuraavaan kauteen liittyvän kilpailutoiminnan valmistelun ja suunnittelun. Tiedotamme tämän osalta piakkoin lisää.

Järjestelyt tulevat varmasti vaikuttamaan myös joukkueiden toimintaan, ja toivommekin ymmärrystä ja tukeanne tässä siirtymävaiheessa. Haluamme vakuuttaa jäsenillemme, valmentajillemme, pelaajillemme ja kaikille sidosryhmillemme, että olemme sitoutuneet säilyttämään seuramme korkeat standardit ja jatkamaan sen kehittämistä kaikilla tasoilla.

Lopuksi haluamme vielä kerran kiittää Mika Karusaarta hänen panoksestaan ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuden haasteissa. Santa’s United salibandyseura on aina hänen perheensä. Mikan läksiäisiä vietetään seuran päättäjäisten yhteydessä 27.4.2024.

Ystävällisin terveisin, hallituksen puolesta

Johannes Vallivaara
Santa’s United ry
Hallituksen puheenjohtaja
puheenjohtaja@santasunited.fi
040 684 5741