Viime Lauantaina (23.03) Santa’s United pelasi miesten Suomisarjan karsinta ottelun Sport Club Hyvinkäätä vastaan kotona Rovaniemellä.

Ottelu oli siis karsintasarjan ottelu numero 2. ja Santa’s voittaessa ensimmäisen ottelun Hyvinkäällä ottelusarja oli katkolla Santasille. Ottelun avausmaali nähtiin, kun ensimmäistä erää oltiin pelattu 3:49 ja osumasta vastasi kotijoukkueen numero #84 Eetu Rautio. Ensimmäisessä erässä nähtiin vielä kaksi maalia, joista vastasivat  Santasin #26 Joni-Arttu Sieppi. Toinen erä aloitettiin 3-0 kotijohdossa. Toisen erän ensimmäinen maali nähtiin Santasin toimesta ajassa 29:28. Maali merkattiin #41 Ville-Pekka Rouhiaiselle. Erässä nähtiin vieläneljä maalia joista kolme merkattiin Santasille ja yksi SCH:lle. Kotijoukkeen kolme muuta maalia merkattiin seuraavasti: #55 Wilhelm Kylymies, #56 Janne Kähkönen ja hattutempun viimeistellyt #26 Joni-Arttu Sieppi. Päätöserään lähdettiin 7-1 Santasin johdossa. Päätös erässä Santas ei päästänyt Hyvinkääläisiä helpolla. Santas jätti SCH:n maaleitta, mutta Rovaniemen punaiset mättivät peräti viisi maalia, jotka merkattiin seuraavasti: #84 Eetu Rautio, #4 Antti Autere ja Santasin toisen hattutempun tehny #38 Timo Johannsson.

Ottelu päättyi lopulta Santasin 12-1 voittoon mikä tarkoittaa, että Santa’s United pelaa Suomisarjaa myös kaudella 24/25!