Seuran nuorisopäällikkönä 2,5 vuotta toiminut Eetu Putkinen siirtyy uusien haasteiden pariin. Seura haluaa kiittää Eetua loistavasta työstä erityisesti salibandykerhojen osalta, mutta myös muuhun seuratoimintaan liittyvästä vaikuttamisesta. Eetun kyky luoda uutta ja kehittää toimintaa näkyi isona tason nostona monien harrastamisessa.

Seura toivottaa Eetulle menestystä tulevaisuuden haasteisiin valitsemallaan polulla.

 

Eetun tarina:

Aikani Santa’s Unitedilla antoi minulle paljon.

Käteen jäi paljon oppia ja kokemusta seuratyöstä salibandyn parissa. Koen ottaneeni kuluneina vuosina suuria harppauksia eteenpäin liikunta-alan tekijänä, kuten myös elämän muilla osa-aluilla ja tästä olen ikuisesti kiitollinen Santa’s Unitedille.

Mikään ei voita sitä kokemusta, kun pääsee seuraamaan lasten kasvua ja kehitystä urheilun parissa. Pelaajien ilo ja innostus salibandyyn yhdessä joukkuekavereiden ja osaavan valmennuksen kanssa loi Santa’s Unitedista loistavan paikan työskennellä ja positiivinen ja kannustava ilmapiiri kentällä olikin yksi parhaista asioista seuratyössä!

Tiedän, että seurayhteisö jatkaa kovaa työtä kehittämällä toimintaa eteenpäin olosuhteiden, valmennuksen ja hallinnon sektoreilla kohti Pohjois-Suomen laadukkaimman salibandyseuran statusta.

Päällimmäisenä haluan kiittää kaikkia hienoja ihmisiä, kenen kanssa sain toimia päivittäin lajin parissa.

Kiitos työkaverit, seuran valmentajat, sidosryhmät, joukkueiden taustajoukot, hallituksen jäsenet, pelaajien huoltajat sekä ennen kaikkea pelaajat!

Erityismainintana vielä suuri kunnianosoitus seuran toiminnanjohtaja Mikalle kaikesta siitä työstä, mitä olet Santa’s Unitedin eteen tehnyt sekä merkittävästä panoksestasi Lappilaisen salibandyn kehitykseen. Oli ilo työskennellä kanssani!

Oma polkuni suuntasi kohti uusia kuvioita Joensuuhun, jos siis eksyt Pohjois-Karjalaan ilmianna itsesi, niin osaan keittää kahaveet valmiiksi! 😎

 

Kiitos ja kumarrus!

Eetu Putkinen