Santa’s Unitedin miesten edustus avasi 2.divisioonan pudotuspelit kotonaan tiukalla 4-5 häviöllä Koskenkylän Riennolle.

Santa’s United pelasi tiukkaakin tiukemman pudotuspelien avauksen eilen sunnuntaina Ounasrinteellä. Pelissä oli vauhtia, ja tunteetkin hieman kuumenivat pelin tiimellyksessä. Playoff salibandyä siis parhailmillaan!

Maailinteon aloitti kotijoukkueen #84 Eetu Rautio ilman syöttäjää. Seuraavat kaksi maalia merkattiin KoskRille, ja ensimmäisen erän viimeisen maalin iski kotijoukkueen #38 Timo Johansson Ville-Pekka Rouhiaisen syötöstä. Näin ollen Ensimmäinen erä päättyi 2-2 tasalukemissa, ja maalivahti Ville Kuoksa kirjautti 5 torjuntaa. Toisen erän alussa vieraat siirtyivät 2-3 johtoon ylivoimalla, ja kuusi minuuttia myöhemmin vieraat iskevät jälleen. Tämän jälkeen Timo Johansson päätti tasavajaalla, ja illan toiseilla maalillaan toisen erän 3-4 lukemiin. Kuoksalle syntyi toisessa erässä 6 torjuntaa. Ottelun viimeisen erän alkuun Koskri iskee jälleen ylivoimalla, ja Santasin 2.minuutin jäähy ehtii vanheta vain 3 sekuntia. Tästä muutama kymmen sekuntia myöhemmin kotijoukkueen #10 Teemu Huovinen lyö ottelun 4-5:een ja vaikka Santas yrittää tulla vielä aikalisän jälkeen ilman maalivahtia tasoihin, niin tämä jäi ottelun viimeiseksi maaliksi. Kuoksalle merkittiin viimeiseen erään jälleen 5 torjuntaa.

Jäähyjä jaettiin yhteensä 12 minuuttia joista kotijoukke kärsi yhteensä 8 minuutin ajan, kun taas vieraat selvisivät 4 minuutilla.

Päävalmentaja Joona Vazanan ajatukset playoff avauksesta:

”Koskri pelasi hyvin ja pääsi pelin edetessä pari kertaa kahden maaliin johtoon, ja ei riittänyt kiri tämän lähemmäksi, vaikka paikkoja oli tehdä mutta ei saatu palloa maaliin. Kokonaisuutena meidän peli oli puolitoista erää vähän jäässä eikä löydetty oikeanlaista vapautuneisuutta peliin en osaa sanoa, mistä se johtui, mutta sitä lähdetään etsimään lauantaille. Uskon, että äijät syttyy lauantaille, koska se voi olla kauden viimeinen peli, joten varmasti tullaan jättämään kaikkemme kentälle mitä vain on annettavissa, mutta onnittelut koskrille pelasivat hyvän pelin. Onneksi sarja on vielä kesken.”

Santasilla on revanssin paikka jo heti tällä viikolla (25.2.) Zemppi Areenalla Kempeleessä