Tänään esittelyssä kaudelle 2020-2021 uudelleen käynnistetty miesten 3.joukkue.
Joukkueen treenit saatiin hyvissä ajoin syksyä käyntiin ja väkeä oli riittämiin. Porukasta huomasi heti liikunnan ilon ja huumorin kukan mukana tuoman hauskuuden. Joukkue treenasi kuluneella kaudella Ounasrinteen monitoimitalolla kaksi kerta viikossa; tiistai-ja torstai-iltoina. Joukkueeseen saatiin syksyn mittaan myös muutama uusi kasvo. Syksyn aikana huomasi, miten joukkue hitsautui koko ajan paremmin yhteen, pelaamattomuudesta ja kahdesta kuukauden treenitauosta huolimatta.
 
Joukkue pelasi miesten 5.divisioonan Pohjois-Suomen lohkossa 33. Varsinaisia sarjaturnauksia joukkue sai vyölleen vain yhden, johtuen pandemian aiheuttamista rajoista, jotka sallivat pelaamisen ainoastaan sairaanhoitopiirin sisällä. Tämä turnaus pelattiin Kempeleen Zemppi Areenalla, jossa HaHe II oli parempi 3-4 ja AC Keitto vei voiton 14-7.
 
Joukkueen kehistys on silminnähtävää, siksi harmittaakin erityisen paljon, ettei tasoa olla päästy mittaamaan, kuin Santa’s United Akatemian, Santa’s United C-poikien ja AC Ressujen kanssa harjoituspelien muodossa. Meillä pelataan rennosti kovaa ja porukkamme ottaa mielellään lisävahvistuksia kaudelle 2021-2022, olisitko se sinä? Uudet pelaajat voivat ottaa yhteyttä toiminnanjohtajaan Mika Karusaari, mika.karusaari@santasunited.fi, 044-9725910.
 
Kaudella 2020-2021 mukana:
 
#4 Mikkel Näkkäläjärvi
#9 Elias Ritola
#11 Vikke Kupsala
#13 Topi Jokitalo
#15 Lauri Leinonen
#16 Sammeli Heiskari
#17 Janne Väätäjä
#19 Onni Kaihlajärvi
#21 Teemu Rauhala
#26 Ville Hannus
#27 Samuli Niskala
#44 Joni Soini
#53 Santeri Piirainen (MV)
#64 Juho Taipale (MV)
#88 Mikael Rahkola (C)
#89 Jani Keskiniva
#91 Juho Linjakumpu
 
Tuomas Hyötylä
Henri Kuula (MV)
Jari Korkala
Miikka Lehto
Jarkko Hyrkäs
Miro Mustonen
 
Valmentajat: Mikael Rahkola & Joni Soini
#salibandy #seurasydän #oxdog #likiliike