Rovaniemen kaupunki on linjannut uudet rajoitukset koskien harrastustoimintaa. Rajoitukset ovat voimassa 9.12. – 31.12.2021. Harrastustoimintaa jatketaan huomioiden alla olevat rajoitukset.

Kaikkien toimintaan osallistuvien yli 16-vuotiaiden tulee esittää toiminnan järjestäjälle koronapassi. Koronapassin tietoja ei rekisteröidä, tallenneta tai käsitellä muussa käyttötarkoituksessa. Koronapassi tulee esittää vuoron vastuuhenkilölle.

Alla ryhmittäin seuran harrastustoiminnan jatkuminen

  • Perhesähly: Mukana toiminnassa olevien vanhempien tulee näyttää ohjaajalle koronapassi
  • Muut juniorikerhot: Vanhemmat jättävät lapset ulko-oville, josta valmentajat ottavat pelaajat vastaan ja auttavat kentälle. Mikäli vanhemman on pakottavista syistä oltava mukana, voi hän koronapassin esittämällä jäädä lapsen tueksi tai esimerkiksi apuvalmentajaksi.
  • Juniorijoukkueet: P11, P13, P15 voivat jatkaa harjoittelua normaalisti.
  • Aikuisjoukkueet: naisten edustuksen, miesten edustuksen, miesten Akatemian ja miesten 3.joukkueen pelaajien tulee näyttää koronapassi.
  • Aikuisten harrastekerhojen pelaajien tulee näyttää koronapassi.

 

Suosittelemme seuran valmentajia käyttämään maskia.

 

Muistutuksena:

– huolehditaan, ettei toimintaan osallistuta oireisina

– maskin käyttö

– käsihygienia

– ilmanvaihdosta huolehtiminen

 

Kaupungin tiedote: https://www.rovaniemi.fi/news/Tilojen-kayttoa-koskevia-rajoituksia-Rovaniemelle,-koronapassi-usein-vaihtoehto-rajoituksille-%E2%80%93-maskisuositus-laajenee/34981/f87b53c1-9eb4-41df-940c-3544b32f37b5