Kiitos Petri Eskelinen!
Seuran Kiitokset

Pete on toiminut pitkään seuran valmennuksessa mukana. Ensimmäinen valmentaja, joka on kulkenut koko valmentajapolun läpi seurassa aina kerhotoiminnasta kilpajunioreiden kautta edustusjoukkueiden valmennukseen. Hieno valmentaja, jonka halu oppia on näkynyt myös koko seuran toiminnan kehittämisessä positiivisesti.

Seura kiittää Peteä yhteisistä vuosista ja toivottaa menestystä uusiin haasteisiin. Kuka tietää, vaikka hänet tulevaisuudessa nähdään vielä seuran valmennuksessa mukana.

– Santa´s Unitedin väki

Petrin ajatukset ajasta Santa´s Unitedissa

Rovaniemen vuodet ovat opettaneet minulle paljon valmennuksesta ja olen päässyt olemaan monessa erilaisessa projektissa mukana. Erityisesti monipuolisuus on ollut vahvasti läsnä valmennuspolullani Rovaniemen aikana. Aloitin valmentamisen samaan aikaan kun opiskelin Lapin ammattikorkeakoulussa liikunnanohjaajaksi ja koin tärkeäksi sen, että pääsin kokeilemaan ja toteuttamaan oppimiani asioita käytännössä.

Olen kiitollinen siitä, että olen päässyt kehittämään omaa toimintaani useiden ihmisten parissa. Keskustelut ja projektit, joissa olen päässyt haastamaan omaa ajatustani valmentamisesta ovat olleet opettavaisia. Se, mitä jään Rovaniemestä kaipaamaan ovat ihmiset. He, joiden kanssa olen päässyt tekemään valmennustyötä ja pelaajat, jotka ovat omalla toiminnallaan ja heittäytymisellään kehittäneet minua valmentajana. Voin sanoa, että yksittäiset harjoitukset tai pelit eivät jää minulle niin vahvasti mieleen kuin ne ihmiset ja persoonat, joiden kanssa olen saanut tehdä töitä.

Iso kiitos myös joukkueiden taustoille, jotka ovat mahdollistaneet sen, että olen saanut keskittyä työssäni oman osaamisen kehittämiseen eli valmentamiseen. Tähän iso kiitos kuuluu Arto Kähköselle, joka on ollut valmennusvuosieni aikana monen joukkueen taustoilla vahvasti läsnä.

Koen, että Rovaniemen vuosien aikana olen saanut itsevarmuutta omasta osaamisestani ja nyt on hyvä hetki ottaa vastaan uudet haasteet valmennuspolullani.

-Petri Eskelinen