Joulukalenteri Luukku 16.
Naisten Edustusjoukkue

Mennyt syyskausi on ollut Santa’s Unitedin naisten edustusjoukkueella (kuin monilla muillakin joukkueilla) hyvin erityinen. Turnauksia saatu alle vasta kaksi kaudelle 20-21, mutta onneksi treenaamaan on päästy pelien uupumisesta huolimatta.

Alkukankeutta oli myös joukkueen muodostumisessa kun kesän lopulla uupui vielä valmentaja sekä kentällinen pelaajia. Onneksi remmiin hyppäsi mukaan ensin uusi päävalmentaja Liisa ”Lissu” Äijänen ja myöhemmin myös apuvalmentaja Miko Storman. 

Naiset olleet sen verran hyvissä käsissä, että uusia pelaajiakin on saatu värvättyä. Remmiin on hypännyt myös treenipelaajia, jotta harjoitusten laatu pysyy joukkueessa yllä. 

Syyskausi alkaa olla pian paketissa ja naiset odottavat kovasti joulunviettoon (ja erityisesti joulupöydän herkkujen ääreen) pääsyä. Vielä treenataan kovaa muutamat treenit ennen pienimuotoista joulutakoa. Keräillään joulukinkun (tai jouluseitanin) verran voimia kevätkautta varten. (Toivoa sopii, että pelejäkin päästäisin pelaamaan)

Santa’s Unitedin naisten edustusjoukkue toivottaa kaikille ihanaa joulua ja onnellista uutta vuotta 2021! Pidetään huolta toisistamme ja toivotaan, että rakasta harrastusta päästään jatkamaan ensi vuoden puolellakin.