Kaudelle 2020-2021 miesten edustusjoukkueen vetovastuun ottaa Joona Vazana. Viimekaudella päävalmentajana toiminut Petri Eskelinen jatkaa joukkueen toisena valmentaja. Petri vastaa myös fysiikkavalmennuksesta yhdessä Aleksi Mustosen kanssa. Joukkueen huoltajana toiminut Mikko Kärkkäinen jatkaa myös toimiaan joukkueessa ja saa lisää vastuuta. Jatkossa Mikko toimii harjoituksissa apuvalmentajana ja sen lisäksi vastaa huollosta, sosiaalisesta mediasta ja joukkueen sisäisestä viestinnästä. Joukkueenjohtajina toimivat Arto Kähkönen & Jarmo Heinonen.

Haastattelimme Joona Vazanaa hieman tulevasta.

Terve Joona ja onnittelut uudesta pestistä!

-”Kiitos paljon.”

Siirryt naisiten päävalmentajan pestistä nyt miehiin niin mistä tällainen päätös syntyi?

-” Naisten kanssa kaksi kautta paiskittiin kovasti hommia ja toiminta meni hienosti eteenpäin, mutta liiton uudistukset sarjajärjestelmän suhteen aiheuttivat oman haasteensa rakentaa Rovaniemestä Lapin naissalibandyn keskusta ja osaksi tämän seurauksena naisten joukkue tulee kokemaan ensi kaudelle ison uudistuksen pelaajiston osalta, joten näin itsekin otolliseksi ajaksi siirtyä valmennusurallani seuraavan haasteen kimppuun. Tärkeimpänä päätökseni taustalla on se, että näen rovaniemeläisessä miessalibandyssä isoja mahdollisuuksia tulevaisuudessa ja nyt on hyvä aika lähteä rakentamaan sitä lappilaisen miessalibandyn lippulaivaa, joka tulevaisuudessa pelaisi miesten 1-divisioonaa. Iso tekijä päätöksen takana on myös se, että saimme rakennettua loistavan staffin joukkueen ympärille, jossa jokaisella on oma selkeä roolinsa ja näin jokainen pääsee suuntaamaan energiansa paremmin omille vahvuusalueillensa. ”

Tuoko miesten valmentaminen mahdollisesti mukanaan jotain muutoksia valmennustapaan?

-”Varmasti joitain pieniä muutoksia tulee, mutta en usko, että valmennukseni ydin tulee hirveästi muuttumaan, koska tietyt samat lainalaisuudet pätevät niin miesten kuin naisten kanssa. Sanotaanko, että viimeisen kahden vuoden aikana sain paljon hyvää oppia matkaan, jota aion hyödyntää nyt miesten joukkueen valmennuksessa. ”

Mitä tavoitteita asetat joukkueelle ensi kaudeksi?

-”Kyllä meidän ensimmäinen tavoite täytyy olla sen ymmärtämisessä, että mitä se divari paikka tulevaisuudessa vaatii meidän päivittäiseltä tekemiseltä. Tämä tulee sitten ohjaamaan muita tavoitteita, mutta jos voidaan sanoa että Santa’s unitedin miesten joukkue on parhaiten harjoitteleva joukkue kakkosdivisioonassa niin olemme ottaneet ison stepin eteenpäin ja silloin ainakin itse voin olla tyytyväinen.”

Jäämme innolla odottamaan kautta 2020-2021!