Viime viikolla OLS:n paidassa uransa F-liiga pelaajana lopettanut Rovaniemeläinen Joni-Arttu Sieppi pyörähti yllätysvieraana soveltavan ryhmän treeneissä maanantaina 27.3.

Kyselimme ”Joskalta” kuulumisia treenien jälkeen.

Kautesi loppui viime viikolla, ja nyt olit vieraana soveltavan ryhmän treeneissä.
Miten treenit sujuivat?

”Tänään oli oikein lystikästä. Riemua oli suunnattomasti, ja oli mahtava käydä yllättämässä tyypit. Vastaanottokin oli viimeisen päälle mahtava.”

 

Viime viikolla loppui myös urasi F-liiga pelaajana. Mitä meinaat nyt peliuran jälkeen, ja onko sinulla vielä haluja pelata?

”No kyllä tässä hommaa on. Töitä saa ja pitää tehdä, että jaksaa arjessa ja elättää perhettä. Ei mitään sen ihmeepää. Peli hommia en ole sen koommin vielä suunnitellut. Kyllähän sähly kivaa on ja voi ihan hyvin olla, että jossakin pelailen vielä. En ole sitä vielä ehtinyt juurikaan miettimään.”

 

Tästä pääsemmekin hyvällä aasin sillalla seuraavaan asiaan. Santasin miesten edustus lunasti viikonloppuna paikan suomisarjassa. Toimiston väki mietti, että olisiko mahdollista nähdä sinut ensikaudella Santasin paidassa pelaamassa suomisarjaa?

”Eihän sitä tiedä. Vielä en pysty asiaa kommentoimaan, mutta katsotaan. Kuten sanoin en ole vielä sen kummemmin miettinyt pelailenko vielä jossain, että katsotaan. On kuitenkin mahtava juttu, että Santa’s sinne nousi. Onnittelut seuralle ja joukkueelle siitä. Jätkät pääsevät pelaamaan valtakunnallisia pelejä. Niissähän on aina kovempitaso ja vähän eri vastustajia. Pojat kuitenkin höyläsivät kakkosdivaria aika pitkään, että heillä varmasti riittää vielä kipinää tekemiseen.”