Henri Kuula on valittu Santa’s United ry:n puheenjohtajaksi yhdistyksen vuosikokouksessa 28.9.2022. Aiemmin seuran puheenjohtajana toimi Matti Tervasmäki.

Seura on Henrille entuudestaan tuttu pelikenttien puolelta katsottuna, sillä hän pelaa seuran M3-joukkueessa maalivahtina. Nyt lähtee kolmas vuosi M3-joukkueen verkon vartijana käyntiin, mutta treenien ja joukkueiden välisen yhteistyön ansiosta jokainen seuran aikuisjoukkue on hänelle enemmän tai vähemmän tuttu. Pelikenttien ulkopuolella Henri työskentelee lakimiehenä.

  • Haluan olla mukana kehittämässä Rovaniemen urheilutoimintaa ja edistämässä lappilaista salibandya. Koen, että tällä tavalla voin antaa oman panokseni hyvän lajin ja seuran eteen, Henri kertoo.

Tuore puheenjohtaja odottaa oppivansa paljon uudessa pestissään. Ensisijaisena tavoitteena hänellä on pitää talous kunnossa sekä hyvä tekemisen meininki yllä. Harrastajamäärät ovat tällä hetkellä hyvällä tasolla, mutta määrien kasvua on mahdollista edelleen tavoitella.

  • Hallitustoimintaan oli helppo tulla mukaan, siellä on hyvä ja positiivinen ilmapiiri. Kannustaisin myös muita seuran jäseniä rohkeasti mukaan hallitustyöskentelyyn. Se kehittää henkilönä ja avaa silmiä, Henri toteaa.