Aleksi Mustonen Santa´s Unitedin valmennuspäälliköksi!

Seuran hallitus on valinnut seurassa jo pitkään vaikuttaneen Aleksi Mustosen osa-aikaiseksi valmennuspäälliköksi. Valinta oli vaikea, kun loistavia hakijoita oli useampia. Aleksi tuo seuralle tarvittavaa osaamista valmentajien tueksi kehittämään laji- ja fysiikkaharjoittelua. Pääsemme aloittamaan samalla tehokkaamman valmentajien kehittämisen muun muassa kouluttautumisen ja tavoitteenasettelun kautta. Tavoite on kehittää toiminnan laatua niin kilpa- kuin harrastetoiminnassa. Aleksi aloittaa työt elokuun alusta.

-Santa´s united, seurajohto

Aleksin omat kommentit:

Olen erittäin innostunut valinnasta valmennuspäälliköksi. Odotan, että pääsemme yhdessä muiden seuratoiminnassamme mukana olevien kanssa nostamaan seuran toiminnan seuraavalle tasolle.

Tavoitteenani on vahvistaa Santa’s Unitedin asemaa Pohjois-Suomen salibandykartalla. Yhteistyö valmentajien ja muiden lajin parissa työskentelevien kanssa tulee olemaan merkittävä osa työtäni. Täytyy muistaa, että salibandy on pelaajien peli, missä heidän ympärillä olevien henkilöiden tehtävänä on mahdollistaa heidän kehityksensä. Pyrin tarjoamaan Santa’s Unitedille uutta ja määrätietoista kehittämisnäkökulmaa.

-Aleksi Mustonen