Valmennuspäällikkönä vuoden toiminut Aleksi Mustonen jatkaa uraansa muissa tehtävissä, mutta on luvannut olla jatkossakin mukana seuran toiminnassa. Aleksi toimi seurahistorian ensimmäisenä valmennuspäällikkönä ja oli omalla panoksellaan luomassa uutta työnkuvaa. Seuran valmennuslinjan rakennusprosessi käynnistyi ja sitä lähdetään viemään eteenpäin.

Seura kiittää Aleksia tärkeästä työpanoksesta seuran valmentajien tukijana ja toimen käynnistäjänä.

 

Aleksin tarina:

Olin etuoikeutettu, kun minut valittiin valmennuspäällikön tehtäviin kehittämään seuran valmennuslinjaa. Mennyt kausi kaikkine haasteineen opetti minulle paljon seuratyöstä ja sen monipuolisuudesta. Olen aina sanonutkin, että työn täytyy olla “harrastus” ja sen pitää antaa enemmän kuin se ottaa. Nyt voin peiliin katsoessani sanoa olevan kiitollinen tästä kaudesta ja saamastani opista.

 

Kauden aikana valmennuslinjan ensimmäiset suuntaviivat piirrettiin yhdessä muiden työntekijöiden sekä valmentajien kanssa. Valmennuslinjan luominen “tyhjästä” ei ole yhden kauden projekti, vaan työtä täytyy jatkaa entisestään. Pohja seuraavan kauden työlle on nyt luotu ja sen vieminen käytäntöön on tärkeää laadun kehittämiseksi.

 

Kiitos kaikille seuran eteen töitä tekeville ihmisille! Ilman teitä, ei olisi meitä. Kaikki valmentajat, teidän työn merkitys on äärettömän tärkeä. Te annatte kasvot meidän toiminnalle ja välitätte urheilun sekä liikunnan ilosanomaa eteenpäin.

 

Minun työpanokseni siirtyy nyt kokonaisuudessaan toisen harrastuksen, Fysioterapian pariin #fysioaku. Toivotaan, että ensi kaudella pelit pyörii normaalisti ja pääsemme suurin joukoin hallille viettämään laatuaikaa sählyn parissa!

 

Hymyillään kun tavataan, Aleksi.

#fysioaku #salibandy #likiliike #seurasydän #oxdog