Työnhakuilmoitus: Nuorisopäällikön sijaisuus

13.11.2017

Santa´s United ry on rovaniemeläinen salibandyseura. Tarjoamme lapsille, nuorille ja aikuisille kilpa- että harrastetoimintaa. Seurassa on 650 jäsentä. Haemme joukkoomme osa-aikaista nuorisopäällikköä työsuhteeseen. Työtunnit (20h/vko) ajoittuvat myös iltaan ja viikonloppuun. Lisätunteja voi tulla kerho-ohjauksista ja muusta seuratoiminnasta, josta erilliskorvaus. Työsuhteen kesto alkaen 1.12.2017 (tai sopimuksen mukaan) ja vähintään 30.6.2018 asti

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa yhdessä hallituksen ja muiden seuratoimijoiden kanssa pääset kehittämään seuran toimintaa sekä omaa osaamistasi seuratyön parissa.

Työtehtäviin kuuluu salibandykerhotoiminnan johtaminen. Työtehtäviä ovat mm. kerhojen jäsenhallinta ja rekrytointi, maksukäytänteet, tapahtumaorganisointi sekä valmennustoiminta kerhoissa. Työntekijältä odotetaan sitoutumista seuran arvoihin, sääntöihin ja tavoitteisiin.

Arvostamme:

  • Liikunta-alan koulutusta tai sen opiskelua
  • Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Seuratoimintaan liittyvää myyntityötä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Intohimoa seuratyöhön

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse 17.11.2017 kello 16.00 mennessä osoitteeseen mika.karusaari@santasunited.fi.
Tiedusteluihin vastaavat:
Mika Karusaari, sähköposti mika.karusaari@santasunited.fi puh. 044-972 5910 tai
Ari Laitinen, sähköposti nuorisopaallikko@santasunited.fi puh. 044-760 1100

Lisätietoa Santa´s Unitedista löydät nettisivuiltamme: www.santasunited.fi/