Santa´s United tukirahasto

Santa´s United ry haluaa auttaa, että kenenkään harrastus ei jäisi kiinni taloudellisesta tilanteesta. Seuralla on tukirahasto, joka tukee heikommassa taloudellisessa asemassa olevia urheiluharrastuksen aloittamisen ja jatkumisen seurassa.

Tukea voi hakea täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tukea voivat hakea kaikki Santa´s United ry:n jäsenet tai jäseneksi haluavat.

Rahastosta myönnetään hakemusten perusteella tukea seuran maksuihin. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset tulevat seuran toiminnanjohtajalle ja puheenjohtajalle sekä henkilöllisyys jää vain heidän tietoonsa. Hakemusten käsittelyyn osallistuvat toiminnanjohtaja ja puheenjohtaja.

Tukirahaston alkusysäyksen seura sai joulukuussa 2018, kun Salibandyn tukisäätiö myönsi 500€ seuran vähävaraisten tukemiseen. Tukirahastoa tullaan keräämään mm. tapahtumilla, lahjoituksilla ja yhteistyökumppaneiden avulla.

Tukirahastoon voivat antaa tukea itse seura tai ulkopuoliset tukijat. Mikäli olet kiinnostunut lahjoittamaan tukirahastoon, ota yhteyttä seuran toiminnanjohtajaan, puh. 044-972 5910 tai mika.karusaari@santasunited.fi

 

Hakemus toimitetaan toiminnanjohtajalle

Tukirahaston hakulomake

Yhteistyökumppanit