Hallitus tiedottaa

Mukavaa syksyn alkua!

Seuran vuosikokous pidettiin 24.8.2017 ja hallitukseenkin tuli jälleen ns. uutta verta. Järjestäytymiskokouksessa 5.9.2017  hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Matti Tervasmäki. Hallituksen sihteerin ja taloudenhoitajan tehtävissä aloittaa Elina Erola. Muissa vastuu- ja kehittämisalueissa tehtäviä jaettiin seuraavasti:

-valmennus: Joona Vazana ja Matti Tervasmäki

-kuljetukset: Arto Kähkönen

-kahvio- ja tapahtumavastaavat: Pia Wilhelmsson ja Samu Toivonen

-netti- ja tiedotusvastaava: Mika Karusaari

-varainhankinavastaavat: Juhana Häppölä ja Mika Karusaari

-väline- ja varustevastaavat: Juhana Häppölä ja Mika Karusaari

-sarjavastaava: Mika Karusaari

-kerhovastaava: Ari Laitinen

Tehtävien ja vastuiden jakoa jatketaan ja tarkennetaan tulevissa kokouksissa. Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja tarvittaessa.  Seuraava hallituksen kokous on 19.9.2017. Jäsenistöllä on mahdollisuus tuoda hallituksen käsiteltäviksi asioita puheenjohtajan kautta. Edellisen toimintakauden hallitus teki päätöksen, että tulevalla kaudella hallituksen kokouksiin tullaan kutsumaan joukkueista edustaja seuraamaan hallituksen työskentelyä ja näin pyritään tekemään seuratyön moninaisuutta tunnetuksi.

Antoisaa salibandykautta kaikille!

-Maria Turppa pj

 

 

 

Kevät jo pitkällä!

Vuoden alku on ollut vilkasta aikaa seuratoiminnassa niin harraste- kuin kilpapuolella. Aktiivinen hallitus on kokoontunut edelleen kuukausittain.

Tammikuussa 12.1.2017 sektorivastaavat antoivat palautteet menneestä syyskaudesta. Lapin Liikunnan asiantuntija vieraili tammikuun kokouksessa kertomassa ajankohtaisia tilinpitoon liittyviä asioita. Seura on mukana seurakehittyminen 360 -projektissa ja tähän liittyen salibandyliiton kutsumana hallitus päätti että seura ryhtyy projektin pilottiseuraksi.

Helmikuussa kokoustettiin kahteen kertaan.  Joulukuussa avattu oman seuran analyysi -kyselyn tuloksia käytiin hallituksessa läpi. Kokonaisarvio seurasta on myönteinen, seuraa ja sen tuottamaa toimintaa pidetään hyvänä. Varainhankinta ja yhteistyökumppanuus ovat olleet hallituksessa käsiteltävinä aiheina läpi kevään.  Ajankohtaisena hankintana on hankkia seuralle oma salibandykaukalo tapahtumia ja junioritoimintaa varten.  Seuran strategiatyö jatkuu 2.4.2017, jolloin seuran jäsenistöä kokoontuu työstämään yhdessä seuran strategiaa.

Aurinkoista kevättä 2017

-Hallitus  28.3.2017

 

Joulukuun kokouksessa 15.12.2016 hallitus hyväksyi toiminnanjohtajan ja nuorisopäällikön esityksen harjoitusvuoroista, joihin tulee ounasrinteen koulun valmistumisen myötä muutoksia vuoden vaihtuessa. Syksyn mittaan maksurakenteista saadun palautteen myötä hallitus päätti, että seuran maksurakenteita aletaan suunnittelemaan ja selkeyttämään tulevaa uutta toimintakautta varten alkuvuodesta. Tähän suunnitteluvaiheeseen pyydetään mukaan joukkueenjohtajia esimerkiksi joukkueenjohtajien palavereiden yhteydessä, jotta joukkueiden näkemys saadaan paremmin huomioitua.  Syksyn aikana käynnistynyttä SPV valmentajakoulutusta päätettiin jatkaa hyvien kokemusten myötä myös ensi vuonna. Tulevien tapahtumien valmistelutyö jatkuu edelleen tiiviinä, tästä päällimmäisenä seuran ensimmäinen pelitapahtuma ounasrinteen liikuntahallissa 21.1.2017, jolloin naisten edustusjoukkueella kotipeli uudessa hallissa.

Rauhaisaa joulua ja onnea vuodelle 2017,

-Hallitus 19.12.2016

 

Seuran hallinnon puolella on syksy ollut tapahtumarikas. Hallitus on kokoontunut kuukausittain seuran ajankohtaisten asioiden tiimoilta. Syksyn ensimmäisessä kokouksessa hallitus järjestäytyi. Varapuheenjohtajaksi valittiin Jukka Kuoksa, sihteeriksi ja taloudenhoitajaksi Jarmo Heinonen.
Vastuualueita sovittiin hallituksen jäsenille seuraavasti: kuljetusvastaavana jatkaa Arto Kähkönen, SOME – ja markkinointivastaavana aloittaa Jani Mård, kahvio-, myynti- ja tapahtumavastaavana Piia Wilhelmsson. Valmennus- ja koulutusvastaavan tehtäviä hoitaa Matti Tervasmäki yhdessä seuran työntekijöiden kanssa.

Syksyn kokouksissa ajankohtaisina asioina on ollut muun muassa kannustajaprojektin ja varainhankinnan tehostaminen, seuran maksurakenteet ja Ounasrinteelle valmistuvan uuden koulun liikuntahalliin liittyvät seuraa koskettavat asiat. Isona kokonaisuutena hallitus on työstänyt kokouksissaan myös seuran kehittymistä ja kehittämistä. Seuramme on kutsuttu mukaan Salibandyliiton organisoimaan Seurakehittyminen 360 -projektiin, johon seurasta osallistuu toiminnanjohtaja Mika Karusaari. Toiminta-ajatukseen ja arvoihin perustuvan strategian luominen yhdessä jäsenistön kanssa on lähitulevaisuuden tavoite. Ensimmäinen askel kohti tätä tavoitetta on saada jäsenistön ääni kuuluville, tähän työkaluna on seuran jäsenistölle avattu oman seuran analyysi -kysely, johon toivotaan aktiivista osallistumista.

Mukavaa joulun odotusta,

-Hallitus 28.11.2016

Yhteistyökumppanit