Santa’s United pojat C1 sarjojen kärjessä

18.2.2019

Santa’s Unitedin pojat C1 pelaavat kaudella 2018-2019 kahta sarjaa: Oxdog-liigaa ja aluesarjaa. Tänään pelattiin Oxdog-liigan yhdeksäs ja kymmenes peli Oulussa. Peli WildDuckzia vastaan voitettiin 6-1 ja peli Merikoski 05 vastaan voitettiin 5-3. Pojat ovat tällä hetkellä sarjassa kolmen kärjessä.

Salibandyliiton aluesarjassa pojat ovat taistelleet tiensä ylempään jatkosarjaan, jossa pojat ovat tällä hetkellä sarjan kärjessä. Jännittävä lopputurnaus pelataan ensiviikon sunnuntaina 24.2 Kuusamon liikuntakeskuksessa. Ensimmäinen peli pelataan OFBC 04 vastaan klo 13 ja OLS 05 vastaan pelataan klo 15.

Poikien kausi on mennyt loistavasti. Pojilla on mahdollisuus tässä kutkuttavassa tilanteessa voittaa aluesarja. Viimeksi Lappilainen juniorijoukkue voitti aluesarjan viisi vuotta sitten. Silloin voiton Lappiin toi Santa’s Unitedin toinen perustajaseura RSB Team ry:n C1 pojat. Poikien valmentajana toimii Petri Hyötylä, joka toimi valmentajana myös RSBn aikaan kaudella 2013 – 2014 aluesarjan voittaneella joukkueella.

Poikien joukkue on muodostettu ennakkoluulottomasti kahden seuran  Santas’s Unitedin ja Sastamolo Kingsin pelaajista. Poikien välinen yhteistyö on sujunut hyvin harjoitteluun liittyvistä haasteista huolimatta.