Naisten edustus aloitti kauden voitolla ja tappiolla

7.10.2018

Kauden avausviikonloppu toi Rovaniemelle kaksi pistettä.

Lauantaina tiukka peli ja maaleja tehtailtiin vierailija SB Vantaan kanssa vuorotahtiin. Välillä oltiin menossa voittoon, mutta varsinaisen peliajan lopussa vierailijat menivät kuitenkin kahdella nopealla maalilla johtoon. Tasoihin tultiin ja lopulta rangaistuslaukauksilla irtosi makea 6-5 voitto.

Sunnuntain pelin alku oli vahvaa peliä. Vieraaksi saapunut Lohjan Salibandy oli ensimmäisessä erässä helisemässä. Lukemat taululla olivat 1-0. Toisessakin erässä oltiin 2-1 johdossa, mutta vieraiden kaksi maalia erän lopussa olivat lopulta liikaa. Kolmannessa erässä ei maaleja onnistuttu tekemään ja pisteet lähtivät vieraiden mukaan numeroin 2-5.

Viikonlopun selkäranka olivat ykköskentän hyökkääjät Lotta Lindi 4+1 ja Mari Kemppainen 2+3. Iloista oli nähdä farmisopimuksen kautta Lapin Veikkojen vahvistus Saana-Maria Lahdenperän maali lauantain pelissä. Lupaava sodankyläläinen pelasi pirteästi myös sunnuntaina ja väläytteli nopeita jalkojaan useissa tilanteissa.

Naisten pelit jatkuvat kahden viikon päästä ensimmäisellä vierasmatkalla. Lauantaina 20.10 Mikkelissä Hatsinan vieraana ja sunnuntaina Hämeenlinnassa Steelersin emännöitävänä.