Miesten viikonlopun ekasta pelistä tappio

15.12.2018

Sarjakärkeen vahvasti noussut SBT Suola kohdattiin vieraissa. Huikean taitavia pelimiehiä on Suolan joukkue täynnä, joten makea kärkipeli oli tiedossa.

Ensimmäinen erä oli tasainen ja molemmille siunaantui muutama makoisa maalipaikka, mutta isompaan maalien tehtailuun ei kuitenkaan päästy. 6.51 näytti pelikello, kun kotijoukkue avasi maalinteon. Tasoitus nähtiin vasta erän lopussa. Suolan poikien jatkuva huitominen tarjosi ylivoimaan. Pettämätön tulospalvelu tarjosi syöttöpisteen Eetu Rautiolle ja viivasta Martti Lamminmäki otti pari askelta javeto maaliin. Erätauolle lukemin 1-1.

Toinen erä oli samanlaista tasaisuutta. Suola vastasi kuitenkin maalinteosta, kun onnistuivat kahteen otteeseen ensin ennen puolta erää ja toinen erän puolenvälin jälkeen. Erän lopussa tarjoiltiin kotijoukkueelle ylivoimaa, mutta lukemat säilyivät erän loppuun 3-1 kotijohdossa.

Kolmas erä ei kaavaa muuttanut. Tasaista vääntöä. Maalivahdit hoitelivat omat tonttinsa hienosti ja molemmissa päissä pari nättiä koppia oli tarjolla. Suola pääsi ajassa 52.37 tekemään lukemiksi jo 4-1. Erän lopussa päästiin pelaamaan ylivoimaa ja maalivahtikin otettiin pois. Eero Autere merkattiin maalintekijäksi, kun pallo pomppi maalivahdin kautta maaliin, syötön sai Topias Tiilikainen. Lopussa haettiin ilman maalivahtia kavennusta, mutta tämän lähemmäs ei päästy. Pisteet jäivät Ouluun numeroin 4-2. Hyvä asia on se, että heti huomenna päästään taas pelaamaan. Yö vietetään Oulussa ja aamupäivällä laitetaan bussin nokka kohti Kajaania, missä isäntänä toimii Papas.