Miesten edustus aloitti pelirupeaman ensimmäisillä harjoituspeleillä

27.8.2018

Ensimmäiset pelit ovat nyt takana. Tuloksena voitto ja tappio sekä runsaasti arvokasta kokemusta uusien ketjukoostumuksien kanssa.

Pelipaikkana oli IBK Luleån uusi halli, joka oli tehty kyllä viimeisen päälle ajatellen salibandya ja palloilun tapahtumatoimintaa.

Aamu 10.00 ottelu oli ensimmäisenä ohjelmassa ja kyllä aamupeliin keho saatiin hyvin heräteltyä. Tasainen peli eteni vuorotellen maaleja tehtäessä. Kotijoukkue IBK Luleå oli kuitenkin parempi 3-4, mutta hyvä maku jäi tästä pelistä.

Toisessa pelissä vastaan tuli ennakkoon ajateltuna kovempi joukkue, mutta kesän aikana painosuhteet ovat ilmeisesti hieman muuttuneet. Maaleja tehtiin toiseen päähän tasaiseen tahtiin ja kaverin selkäranka oli melko velttoa viimeistään toisesta erästä alkaen. Loppulukemat 13-3 eivät jätä jossiteltavaa. Näistä lukemista oli hyvä lähteä kotimatkalle ja aloittaa tulevan kehityksen pohtiminen.

Seuraavat pelit edustuksella ovat Suomen Cupin toisella kierroksella lauantaina 8.9 Kemin Tervahallissa. Välierässä vastassa on juuri 1.kierroksella Akatemian voittanut ACK. Tosipelit alkakoon!