Miesten edarille rökäle tappio

10.2.2018

Miesten edustus kärsi kauden rumimmat lukemat Kastellissa sarjakärki Merikosken vieraana. Isännät tekivät ensimmäisen maalin neljän minuutin kohdalla. Erän puolen välin jälkeen nähtiin synkkä musta hetki, joka kesti 45 sekuntia ja tilanne sen jälkeen 5-0. Erän loppuun vielä Pekka Juntunen kavensi taukolukemiksi 5-1.

Toinen erä oli numeroissa hieman tasaisempi. Isännät tehtailivat kolme maalia ja taas erän loppuun päästiin tekemään kavennus Olli Raution toimesta. Toisen erän jälkeen synkät 8-2 taululla.

Kolmas erä ei pelin kulkua muuttanut. Rautio illan toisellaan onnistui maalinteossa erän aikana. Loppulukemat taululla 12-3. Torjuntojen valossa peli oli lukemia paljon tasaisempi, mutta maalit ratkaisevat ja Merikosken maalivahti otti tärkeät kopit.

Tulospalvelun linkki

Pelit jatkuvat viikon päästä tulikuumalla Sastamolo kotipelillä. Vierailijalla on vielä hätä päällä pääsevätkö neljän joukkoon playoffeihin, kun taas isännät ovat melko varmoja sarjan kolmannesta tilasta. Otteluisäntänä pelissä toimii Power Rovaniemi.