Varaa paikkasi syksyllä alkaviin salibandykerhoihin!

16.7.2017

 

UUSIEN PELAAJIEN ILMOITTAUTUMINEN SALIBANDYKERHOIHIN MUKAAN

Uudet salibandykerholaiset rekisteröityvät My Clubiin ja varaavat itselleen ryhmistä paikan. My Clubista löytyy alustavat harjoitusajat ja ryhmät. Nämä varmistuvat heinäkuun aikana ja varaamme oikeuden muutoksille. Kerhoihin kuuluu kahden viikon kokeilujakso, joten kerhoissa saa käydä rauhassa tutustumassa ja kokeilemassa. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumislinkki: https://santasunited.myclub.fi/flow/events/167164

Mikäli sinulla herää kysymyksiä kerho- tai seuratoimintaan liittyen, niin olethan yhteydessä. Vastaan mielelläni kysymyksiin.

Ari Laitinen

  • 044-760 1100
  • nuorisopaallikko@santasunited.fi

 

NYKYISTEN SALIBANDYKERHOLAISETN JATKAMINEN

Salibandykerhojen kauden 2017-2018 valmistelut ovat täydessä käynnissä. Salibandykerhot starttaavat virallisesti 4.9.2017. Ennen kauden aloitusta teemme Sportisti Roi-kerhoja kouluilla jo ennakkoon, joten harjoitukset alkavat pyöriä jo aikaisemmin.

Olemme hakeneet kaupungilta salivuorot tulevalle kaudelle. Kaupunki tekee päätökset salivuoroista ja ilmoittaa ne heinäkuun aikana. Olemme tehneet ALUSTAVAT harjoitusajat ja ryhmäkokoonpanot salivuorohakujen perusteella. Harjoitusajat ja ryhmät varmistuvat vielä heinäkuun aikana.

Nykyisille salibandykerholaisille on automaattisesti varattu paikka tulevan kauden ryhmistä. Olen katsonut tulevan kauden harjoitusajat ja ryhmät menneen kauden perusteella. Joitain muutoksia harjoitusaikoihin on tullut, joten ne kannattaa käydä tarkistamassa My Clubista. Ryhmiä voi muuttaa ja ottaa enemmän/vähemmän harjoituksia viikkoon mikäli niistä ilmoittaa ajoissa ja muissa ryhmissä on tilaa. Ilmoittakaa näistä mahdollisimman pikaisesti!

Mikäli lapsi on lopettamassa salibandyn pelaamisen, niin olet velvollinen ilmoittamaan asiasta. Poistamme tällöin lapsen ryhmistä sekä My Clubista ja varaamme paikan seuraavalle ilmoittautujalle. Ilman erillistä ilmoitusta oletamme lapsen jatkavan tulevalla kaudella pelaamista.

Lämpimiä kesäpäiviä toivottaen,
Ari Laitinen
Santa’s United
Nuorisopäällikkö
044-760 1100